ΑΕΚ

Ταυλαρίδης: Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τη Λιλ

Ταυλαρίδης: Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τη Λιλ
Λυμπερόπουλος Ταυλαρίδης

O 26χρονος διεθνής αμυντικός της Λιλ, Στάθης Ταυλαρίδης, παραχώρησε συνέντευξη αναφερόμενος στον επικείμενο αγώνα της ΑΕΚ με τη Λιλ

Ο έλληνας κεντρικός αμυντικός μίλησε για:

Τον πρώτο αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες:

" Έχω πει ήδη στους συμπαίκτες μου ότι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να δεχθούν έντονη πίεση από την ΑΕΚ η οποία θα έχει βέβαια και τη συμπαράσταση από το κοινό της... Η Λιλ θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερη σε αυτή την αναμέτρηση μας με την ΑΕΚ αφού ήδη η αντίπαλος μας έδειξε ότι έχει σημαντικές δυνατότητες και ουσιαστικά ήταν καλύτερη από εμάς στο πρώτο ματς, και ας κερδίσαμε εμείς την αναμέτρηση".

Τις επαναστατικές επιλογές του Φερέρ στην ενδεκάδα της ΑΕΚ:


" Δεν πιστεύω ότι θα κάνει πειραματισμούς με την Λιλ, σε έναν αγώνα τόσο αποφασιστικής σημασίας για το Champions League. Η ΑΕΚ θέλει τη δεύτερη θέση και συνεχίζει να έχει ελπίδες γι αυτήν. Η ήττα της ΑΕΚ από την ομάδα μου δεν την βγάζει εκτός πρόκρισης.

Παραμένουν οι πιθανότητες για την ΑΕΚ ώστε να βγει δεύτερη στον Όμιλο και αυτό είναι εύλογο από τη στιγμή που έχει να δώσει δύο παιχνίδια στο γήπεδο της και το ένα μάλιστα από αυτά είναι με την Μίλαν που ενώ την περιμέναμε ότι θα ήταν αχτύπητη, μοιάζει να έχει πιο πολλά προβλήματα από ότι νομίζαμε και αυτά την επηρεάζουν.

Ο κ. Φερέρ θα προτιμήσει παίκτες με πείρα και παραστάσεις από αγώνες Champions League. Μου αρέσει πάντως και μάλιστα πολύ αυτή η κυκλική χρησιμοποίηση όλων σχεδόν των παικτών της ΑΕΚ από τον προπονητή της αφού δείχνει ότι αν μη τι άλλο τους υπολογίζει όλους και θέλει να έχει κάθε φορά φρέσκια την ομάδα του και όλους τους παίκτες του σε ετοιμότητα



".

Τα ατού των Κιτρινόμαυρων:


" Οι πιο έμπειροι είναι και αυτοί οι οποίοι κάνουν τη διαφορά και στην ΑΕΚ. Ο Ζήκος, ο Λυμπερόπουλος και ο Δέλλας είναι ξεκάθαρο ότι είναι οι πολυτιμότεροι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ειδικά η παρουσία του Δέλλα στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ κάνει τη διαφορά και της έχει δώσει ισχύ αλλά και ηρεμία. Η ΑΕΚ είναι γεγονός ότι ανανέωσε το υλικό της αλλά και πάλι οι περισσότερο έμπειροι είναι εκείνοι που μπορούν να της δώσουν μεγαλύτερη βοήθεια. Ειδικά σε ένα ματς τόσο οριακό όσο αυτό με αντίπαλο την Λιλ σε αυτή τη φάση του Champions League".

Τα ατού και τα μυστικά της ομάδας του:

" Θέλω να είμαι ειλικρινής και γι αυτό σας λέω ότι το μεγαλύτερο ατού μας δεν είναι ένας παίκτης μόνο, αλλά, ο προπονητής μας Πουέλ ο οποίος είναι γεγονός ότι μέσα σε 3 χρόνια έχει μεταμορφώσει πολλούς παίκτες στη Λιλ και ουσιαστικά όλη την ομάδα. Πήρε παίκτες που δεν μπορούσαν να…κλωτσήσουν την μπάλα και τους έκανε ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου.

Δουλεύει συστηματικά και μεθοδικά με τις ομάδες υποδομής και έχει οργανώσει ένα απίστευτα καλό δίκτυο σκάουτιγκ. Του αρέσει η δουλειά αλλά παράλληλα ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να επιβάλλει την πειθαρχία και να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες του. Του οφείλω πολλά και εγώ ασφαλώς αλλά εντέλει αυτός είναι το «μεγάλο μυστικό» της παρουσίας της Λιλ. Η πρόκριση μας στην επόμενη φάση του Champions League, αν και εφόσον έλθει ασφαλώς, θα είναι δικό του έργο

…"






TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ