SERIE A

Ταντέι:“Μου λείπει ο νεκρός αδερφός μου”

Ταντέι:“Μου λείπει ο νεκρός αδερφός μου”
Ταντέι

Ο Βραζιλιάνος σταρ της Ρόμα Ροντρίγκο Ταντέι σε δηλώσεις του έκανε γνωστό ότι δεν έχει ξεπεράσει τον θάνατο του αδερφού του

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Ρόμα θεωρείτε ένας από τους καλύτερους στο Ιταλικό πρωτάθλημα και βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση μετά τον γυρισμό του από έναν δίμηνο τραυματισμό. Την Κυριακή σκόραρε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του εναντίων της Ουντινέζε ενώ μεσοβδόμαδα είχε πετύχει και τα δυο τέρματα στην νίκη επί της Κάλιαρη.
Το 2003 και ενώ αγωνιζόταν ακόμα στην Σιένα ο Ταντέι έπαθε ένα πολύ άσχημο αυτοκινητιστικό ατύχημα, που στοίχισε την ζωή του αδερφού του και έστειλε τον ίδιο στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να παλεύει για αρκετό καιρό για να κρατηθεί ζωντανός.

Τέσσερα χρόνια μετά θυμάται το τραγικό γεγονός και ομολογεί ότι δεν έχει καταφέρει να το ξεπεράσει εντελώς, ενώ όπως δηλώνει του λείπει πολύ ο αδερφός του.

“Από εκείνη την στιγμή η ζωή μου άλλαξε εντελώς, δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από αυτό που έζησα εγώ την συγκεκριμένη περίοδο. Μου λείπει πολύ ο αδερφός μου και κάθε μέρα εύχομαι να ήταν εδώ μαζί μου, όποτε το σκέφτομαι νιώθω συντετριμμένος”.




TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ