ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ταμπάσης: "Παίζουμε χωρίς άγχος"

Ταμπάσης: "Παίζουμε χωρίς άγχος"
INTIME SPORTS

Για την μεγάλη πρόκριση του Διαγόρα στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ, αλλά και για την μέχρι τώρα συνολική πορεία της ομάδας, μίλησε ο τερματοφύλακας των "κυανέρυθρων" Μπάμπης Ταμπάσης

Μετά από 24 χρόνια ο Διαγόρας πήρε μεγάλη πρόκριση για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του "σμαραγδένιου" νησιού, επικράτησε του Εθνικού Αστέρα με 1-0, με τον Μπάμπη Ταμπάση να είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας τόσο με τις επεμβάσεις, όσο και με το πέναλτι που απέκρουσε του Διαμάντη, έδωσε την πρόκριση στον "γηραιό" και στις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα έφτασε εκεί που έφτασε γιατί αγωνίζεται χωρίς άγχος. Ο Ταμπάσης μίλησε στον "Sentra 103,3", τόσο για την πρόκριση του Διαγόρα, όσο και για την συνολική εικόνα της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπάμπης Ταμπάσης στον "Sentra 103,3":

Για την πορεία του Διαγόρα: " Η ομάδα έχει κάνει παραπάνω πράγματα απ' ότι περιμέναμε. Είμαστε η μόνη ομάδα από τη Football League που βρισκόμαστε στους "8" του Κυπέλλου, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του Διαγόρα.

Αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Όλα τα παιδιά χαιρόμαστε αν και έχουμε δύσκολη συνέχεια. Ποιος δεν θέλει να παίζει με ομάδα Α' Εθνικής; Συγκεκριμένα το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, είναι μία πρόκληση για όλους μας".

Για το τι συζητούσαν πριν το παιχνίδι: " Το θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Για τον κάθε παίκτη είναι επιτυχία, αλλά και για την ομάδα για οικονομικούς λόγους. Αυτή η πρόκριση θα φέρει λεφτά στα ταμεία της ομάδας, κάτι που έχουμε ανάγκη. Παίξαμε όλα τα παιδιά με πάθος παρότι μείναμε με δέκα παίκτες. Το δείξαμε μέσα στο γήπεδο".

Για το αν υπάρχει στο μυαλό τους η πρόκριση στο Κύπελλο: " Όχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Παίζουμε χωρίς άγχος, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, εδώ που έχει φτάσει η ομάδα, είναι θετικό για εμάς, λειτουργεί θετικά. Από την άλλη, ήδη ο πρώην συμπαίκτης μου, ο Ζουρίδης δεν είναι πλέον μαζί μας και όχι μόνο αυτός.

Υπάρχουν πολλά προβλήματα και μας αναγκάζουν να αποδυναμωθούμε. Το τι θα γίνει στη συνέχεια και το αν θα ενισχυθούμε είναι και θέμα της διοίκησης. Χθες το βράδυ αντί να χαιρόμαστε που προκριθήκαμε, ήμασταν σκεπτικοί για το τι θα γίνει, αντί να απολαμβάνουμε την πρόκριση".

Για το πρωτάθλημα της Football League: " Έχει αρκετές ομάδες δυνατές, όπως τα Γιάννινα, ο Παναιτωλικός και η Λειβαδιά, η οποία έχει ενισχυθεί. Ο ΟΦΗ έχει προβλήματα δεν ξέρω αν θα αντέξει διοικητικά. Έτσι είναι η κατάσταση στη Β' εθνική. Αρκετές ομάδες έχουν προβλήματα, λίγες είναι οργανωμένες και σοβαρές".

Για το ποιους θεωρεί καλύτερους τερματοφύλακες: " Από Έλληνα τον Σηφάκη και από ξένους και τον Κρέσιτς και τον Μάχο. Από το εξωτερικό ο Ντεχέα, της Ατλέτικο Μαδρίτης".

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ