ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα μέτρα τάξης της ΕΛ.ΑΣ. για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Τα μέτρα τάξης της ΕΛ.ΑΣ. για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος
EUROKINISSI

Η ΕΛ.ΑΣ. έκανε γνωστά τα μέτρα τάξης που θα τηρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (3/5) το πρωί η 3η οργανωτική σύσκεψη ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί το Σάββατο 12/5 ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Σε αυτή η ΕΛ.ΑΣ. έκανε γνωστά τα μέτρα τάξης που θα τηρηθούν στο ΟΑΚΑ αλλά και στην έλευση των οπαδών των δυο ομάδων στο Ολυμπιακό στάδιο. Σύμφωνα με την ενημέρωση οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα συγκεντρωθούν όλοι στις Αφίδνες και από εκεί συνοδεία της αστυνομίας θα ξεκινήσει η μετακίνηση τους. Επίσης θα υπάρχουν πολλαπλοί έλεγχοι εισιτηρίων και ταυτοπροσωπείας στους κατόχους των εισιτηρίων.

Η ΕΛ.ΑΣ. επιθεώρησε και το ΟΑΚΑ και στάθηκε στα σημεία που πρέπει να γίνουν κάποιες βελτιώσεις. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η 3η οργανωτική σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος 2017-18, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, έλαβε χώρα σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Την Ε.Π.Ο. εκπροσώπησαν το μέλος της επιτροπής διοργανώσεων και υπέυθυνος για το Κύπελλο Ελλάδος κ. Μ. Γαβριηλίδης, ο πρόεδρος της επιτροπής ασφάλειας και γηπέδων κ. Λ. Θωμαΐδης και ο εκτελεστικός γραμματέας κ. Α. Δέδες. Παρέστησαν εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, της ΕΛ.ΑΣ. (επικεφαλής ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος κ. Βουτσελάς, επικεφαλής μέτρων τάξης του τελικού) και του ΟΑΚΑ.

Η Ελληνική Αστυνομία, δια του επικεφαλής των μέτρων τάξης του τελικού, Ταξιάρχου κ. Βουτσελά, γνωστοποίησε τα εξής:

* Κανένας οπαδός δεν θα πλησιάσει το ΟΑΚΑ χωρίς εισιτήριο.

* Θα υπάρξει πολλαπλός έλεγχος εισιτηρίων και ταυτοπροσωπείας σε όλους τους οπαδούς των φιναλίστ που θα μετακινηθούν με πούλμαν στα Μάλγαρα, τις Αφίδνες και κατά την άφιξή τους στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο έλεγχος θα γίνει από την ΕΛ.ΑΣ.

* Τα πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ θα συγκεντρωθούν στις 15.00 στις Αφίδνες και κατόπιν θα ξεκινήσει η κίνησή τους προς το ΟΑΚΑ με συνοδεία δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ.

* Εντός του ΟΑΚΑ θα υπάρχει αυστηρή αστυνόμευση των χώρων με παρουσία διμοιριών στον αγωνιστικό χώρο, τις κερκίδες και τον περιβάλλοντα χώρο.

* Η ασφάλεια στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια αποτελεί αντικείμενο αποκλειστικά της ΕΛ.ΑΣ.

Εντός των επομένων ωρών θα ξεκινήσουν τα έργα στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να υλοποιηθούν οι παρεμβάσεις που ζήτησε η ΕΛ.ΑΣ., η οποία στο μεταξύ διενήργησε δύο ακόμα αυτοψίες στον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ