ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Τα "γύρισε" ο αδερφός του Μέσι: "Ζητώ συγγνώμη, η Καταλονία είναι το δεύτερο σπίτι μας"

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα © 2020 MANU FERNANDEZ / POOL PHOTO / AP IMAGES

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του αδερφού του Λιονέλ Μέσι, Ματίας, με ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απολογήθηκε, υποστηρίζοντας ότι όλη η οικογένεια σέβεται την Μπαρτσελόνα.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο κάποιες δηλώσεις του Ματίας Μέσι σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα ο αδερφός του, Λιονέλ.

Αυτές μάλιστα, προκάλεσαν αντιδράσεις, καθώς υποστήριξε πως για να γυρίσει ο Αργεντινός σταρ είναι προϋπόθεση να φύγει ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα.

Λίγο αργότερα ωστόσο, με ποστ στο Instagram ο Ματίας Μέσι θέλησε να απολογηθεί για όσα είπε, ζητώντας συγγνώμη και διαβεβαιώνοντας πως η Μπαρτσελόνα χαίρει τον σεβασμό ολόκληρης της οικογένειας.

"Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου μετά από όσα είπα στα social media. Ήμουν μόνος μαζί με τον γιο μου και κάτι φίλους και κάναμε πλάκα.

Πώς γίνεται να σκεφτώ κάτι τέτοιο για μια ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα και την ιστορία της; Τον σύλλογο που μας έδωσε τόσα πολλά στην οικογένειά μου και στον Λέο;

Για μας, η Καταλονία είναι το δεύτερο σπίτι μας κι αυτό είναι γνωστό σε όλους. Λυπάμαι πολύ και ζητώ συγγνώμη σε όλους, ειδικά στους φίλους της Μπαρτσελόνα. Τέλος, θέλω να δηλώσω ότι έχω λογαριασμό μόνο στο Instagram", έγραψε στην ανάρτησή του.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA LIGUE 1 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ