ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Αδερφός Μέσι: "Αν γυρίσει στην Μπαρτσελόνα, θα είναι για να διώξει τον Λαπόρτα"

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει αφού σκόραρε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει αφού σκόραρε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα © 2010 DAVID RAMOS / AP IMAGES

Ο αδερφός του Λιονέλ Μέσι, Ματίας, σχολίασε το ενδεχόμενο επιστροφής του Αργεντινού στην Μπαρτσελόνα, υποστηρίζοντας πως αν γυρίσει θα είναι προϋπόθεση να φύγει ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα.

Κανείς δεν γνωρίζει πού θα βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι μετά το τέλος της σεζόν, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μιλώντας σε εκπομπή στο Twitch ο αδερφός του Αργεντινού σταρ σχολίασε το ενδεχόμενο να γυρίσει ο Pulga στο Καμπ Νου, τονίζοντας όμως τι προϋποθέτει μία τέτοια επιστροφή.

"Έχω κολλήσει στο σπίτι μου ένα απόκομμα της SPORT που λέει ότι ο Μέσι πρέπει να επιστρέψει στη Βαρκελώνη και έβαλα υπότιτλο "χαχαχαχα δεν θα επιστρέψουμε στην Μπαρτσελόνα, κι αν το κάνουμε, θα κάνουμε καλό ξεκαθάρισμα. Ανάμεσα σε αυτούς που θα φύγουν είναι κι ο Τζουάν Λαπόρτα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η Μπαρτσελόνα έγινε γνωστή χάρη στον Μέσι. Κανείς δεν τους γνώριζε πριν. Όποιος είχε την ευκαιρία να πάει στη Βαρκελώνη και να δει το μουσείο, μπορεί να πει ότι το μουσείο είναι ο Μέσι".

Όπως αναφέρει η AS, το περιβάλλον του Μέσι διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για δηλώσεις που αφορούν αποκλειστικά στην προσωπική άποψη του Ματίας και δεν σχετίζονται με την εκείνη του σταρ της Παρί.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ