FOOTBALL LEAGUE

Τα φιλικά των ομάδων της Football League

Τα φιλικά των ομάδων της Football League

Οι ομάδες της Football League και της Γ' Εθνικής συνεχίζουν την προετοιμασία τους, δίνοντας φιλικούς αγώνες μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους. Δείτε τα αποτελέσματα. (VIDEO)

Τα φιλικά προετοιμασίας των ομάδων της Football League συνεχίζονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, με τη νίκη της Ερμιονίδας επί του Παναργειακού να ξεχωρίζει από τις αναμετρήσεις της Κυριακής. Προβλημάτισαν Φωστήρας και Απόλλωνας Καλαμαριάς.

Δείγμα θετικό για Ερμιονίδα

Η Ερμιονίδα πέρασε με 1-0 από την έδρα του Παναργειακού, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μπουσινάκης στο 80ό λεπτό της αναμέτρησης, ικανοποιώντας στο μεγαλύτερο μέρος με την απόδοσή της.

Ο τεχνικός της Ερμιονίδας, Ρομπέρτο Μπολάνο παρέταξε την ομάδα του ως εξής: Πονηρός, Μουσταφίδης, Λίτσης, Ιασωνίδης, Τζανής, Κιοσσές, Σβόγιτς, Σμυρλίδης, Καραδέμητρος, Στοϊμίροβιτς, Παβίσεβιτς.

Αγωνίστηκαν ως αλλαγή και οι: Πουρής, Γυφτοκώστας, Βλαχόπουλος, Μπουσινάκης, Κολόκας, Ταπέ, Ευθυμιάδης, Σχοινάς, Λαζάρου, Λόνης, Χατζησωφρονίου.

Προβλημάτισε ο Φωστήρας

Ο Φωστήρας αντιμετώπισε σε εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση τον Ηλυσιακό, στου Ζωγράφου, προβληματίζοντας με τη γενικότερη εικόνα του καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1. Η ομάδα του Ταύρου έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά σίγουρα προβλημάτισε με την αδυναμία της να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα.

Η αρχική σύνθεση του Φωστήρα: Γκέκας, Αχείμαστος, Κακαράς, Μπίρης, Γρομητσάρης, Μουκίδης, Τεγούσης, Μουστόγιαννης, Ράμα, Ματσούκας και Σεμπέσι.

Κακός ο Απόλλωνας Καλαμαριάς

Ο Απόλλωνας Καλαμαριάς σε ένα ντέρμπι από τα... παλιά αντιμετώπισε τον Πανσερραϊκό και δεν έπεισε κανέναν με την απόδοσή του. Το τελικό 1-1, μάλλον αδικεί την ομάδα των Σερρών που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

Ο Aπόλλων Καλαμαριάς ξεκίνησε με τους εξής: Βρονταράς, Μπιτσάκος, Μπερτέν, Βαγγελόπολυος, Κατσιαρός, Ακασού, Ολίσε, Ευσταθίου, Κουρούπης, Νατσιόπουλος, Αναστασίου, ενώ έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Δήμου, Καράμπελας, Μαυροκεφαλίδης, Καπνόπουλος, Λουιζίδης, Τσεμεκίδης, Μέτσι.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ