ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα είπαν Αλαφούζος, Νταμπίζας

Τα είπαν Αλαφούζος, Νταμπίζας
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος επέστρεψε από τις ολιγοήμερες διακοπές του και βρέθηκε την Δευτέρα στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και συναντήθηκε με τον Νίκο Νταμπίζα.

Οι ολιγοήμερες διακοπές του Γιάννη Αλαφούζου έλαβαν τέλος και από την Δευτέρα ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα και μάλιστα μετέβη και στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ. Εκεί είχε συναντήσεις με τους ανθρώπους του τριφυλλιού και φυσικά με τον Νίκο Νταμπίζα ο οποίος επίσης ήταν στα γραφεία των πράσινων.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε για όλες τις εξελίξεις που έχουν υπάρξει στα θέματα που τρέχουν στο πράσινο στρατόπεδο και έχουν να κάνουν με μεταγραφές, αποδεσμεύσεις αλλά και άλλα ζητήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να συναντήθηκε και με τον Γιάννη Σαμαρά νωρίς το μεσημέρι καθώς ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων από την Πέμπτη ήθελε να έχει μια επαφή με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού για να συζητήσουν για το μπάτζετ των υποδομών ενόψει της νέας σεζόν.

Οι επαφές για την φανέλα

Σε ότι έχει να κάνει με τον Γιάννη Αλαφούζο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο ίδιος έχει αναλάβει το τι μέλει γενέσθαι με την αθλητική εταιρεία που θα ντύνει τον Παναθηναϊκό την σεζόν 2015-16 καθώς η συνεργασία με την "Adidas" θα σταματήσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του τριφυλλιού έχει μιλήσει ήδη με την "Puma" αλλά θα συνομιλήσει και με ανθρώπους της "Nike" για να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Προχωράει τις συζητήσεις ο Νταμπίζας

Από την πλευρά του ο Νίκος Νταμπίζας ο οποίος καθημερινά πλέον κάνει επαφές με παίκτες που είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού έχει προχωρήσει μια δυο περιπτώσεις περισσότερο από κάθε άλλη και ίσως και σύντομα να υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις.

Αυτό που θα πρέπει να σημειώσουμε αναφορικά με τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πως ο Καρλάο έχει προταθεί, έχει εξεταστεί χωρίς αυτή τη στιγμή να αποτελεί προτεραιότητα και να έχει γίνει κάποια κίνηση για την απόκτησή του. Επίσης ο Πόγκαντετς προτάθηκε εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν απασχόλησε όπως επίσης και ο Λούκοβιτς ενώ ο Πρεντλ ουδέποτε απασχόλησε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ