ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα είπαν Αλαφούζος - Αναστασίου

Τα είπαν Αλαφούζος - Αναστασίου
Αλαφούζος - Αναστασίου INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, δέχθηκε επίσκεψη στο γραφείο του από τον Γιάννη Αλαφούζο λίγο μετά την εντός έδρας ήττας των πράσινων από τον Πανθρακικό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συνομίλησε με τον προπονητή και τους συνεργάτες του για τα αίτια της ήττας. Ο Αλαφούζος άκουσε τις απόψεις του τεχνικού τιμ και κατόπιν τους εξέφρασε την εμπιστοσύνη του και τους ζήτησε να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά.

Παρότι ήταν απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, ο Αλαφούζος δεν είχε να καταλογίσει αδιαφορία στην ομάδα και θεωρεί ότι όσα μπορούσαν να πάνε στραβά στο "Απόστολος Νικολαΐδης" το βράδυ της Κυριακής, πήγαν.

Άλλωστε, η λογική του είναι ότι στην τρέχουσα σεζόν θα στηρίξει τους ανθρώπους τους οποίους έχει επιλέξει και θα τους αφήσει να δουλέψουν χωρίς να επηρεαστούν από τις εξωτερικές πιέσεις.

Ο Αναστασίου, όπως έπραξε και στη συνέντευξη Τύπου, κάλυψε τους ποδοσφαιριστές στη συζήτηση με τον Αλαφούζο, ανέλαβε όλη την ευθύνη και εξήγησε τους λόγους στους οποίους οφείλεται το αρνητικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τη γνώμη του.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι ο Παναθηναϊκός υποχρεούται να δουλέψει ακόμα περισσότερο στις αδυναμίες του και να συγκεντρωθεί στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο για τη Superleague και το Κύπελλο.

Μετά τη συζήτηση με το προπονητικό επιτελείο, ο Αλαφούζος αποχώρησε από το "Απόστολος Νικολαΐδης" χωρίς να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ