ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ήττα στη Λεωφόρο μετά από 11 χρόνια

Ήττα στη Λεωφόρο μετά από 11 χρόνια
Βαζέχα Πουλόπουλος

Ο Παναθηναϊκός έχασε στην Λεωφόρο μετά από 65 σερί αγώνες ή αλλιώς 11 χρόνια δίχως ήττα. Διαβάστε τις λεπτομέρειες (videos)

Παναθηναϊκός και Πανθρακικός μοιάζουν αρκετά στη φιλοσοφία τους τη φετινή σεζόν, καθώς και οι δυο άλλαξαν πολλά πρόσωπα τόσο στο ρόστερ όσο και στον πάγκο ενώ έριξαν αισθητά το μπάτζετ τους.

Στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Λεωφόρο, ωστόσο, οι "κροκόδειλοι" στάθηκαν πιο τυχεροί και νίκησαν με 2-1 τους πράσινους ξεπερνώντας τους στη βαθμολογία κατά δυο πόντους (13 έναντι 11).

Αυτή η ήττα μπορούμε να πούμε πως έχει ιστορική σημασία για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι έχασαν στην Λεωφόρο μετά από 65 σερί αγώνες δίχως ήττα ή αλλιώς μετά από 55 νίκες και 10 ισοπαλίες.

Έντεκα χρόνια πριν

Το 2002-2003 ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη σεζόν με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες έχοντας στον πάγκο τον Φερνάντο Σάντος που πέρασε με επιτυχία νωρίτερα στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άρχισε με τρεις σερί ήττες και αποχαιρέτησε την ομάδα την τρίτη και... φαρμακερή στην Τούμπα. Στις 1/9/2002 (2η αγωνιστική) ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα με 1-0 από την Προοδευτική στην Λεωφόρο και από τότε ξεκίνησε αυτό το σερί των 65 αγώνων δίχως ήττα στην ιστορική έδρα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως εκείνη την περίοδο η Προοδευτική έκανε εκπληκτική σεζόν αν και μόλις ανέβηκε στην Α Εθνική, μετρώντας 7 ματς αήττητη με νίκη επί του Παναθηναϊκού εκτός και ισοπαλία στην Ριζούπολη με τον Ολυμπιακό!

Ας τα θυμηθούμε...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ