ΠΑΟΚ

Τα δεδομένα για Σκόνδρα

Τα δεδομένα για Σκόνδρα
INTIME SPORTS

Ποια είναι η στάση του ΠΑΟΚ στη περίπτωση του 22χρονου δεξιού οπισθοφύλακα του Ατρομήτου Γιάννη Σκόνδρα. Που βρίσκεται η υπόθεση

Το όνομα του Γιάννη Σκόνδρα συζητιέται εδώ και καιρό στον ΠΑΟΚ χωρίς πάντως να έχει γίνει για την ώρα συζήτηση με την πλευρά του παίκτη.

Ο "Δικέφαλος" γενικώς προσπαθεί να κρατά μυστικές τις όποιες επαφές έχει για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή, ενδεχομένως όμως να έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Γιώργου Σπανού με δεδομένο πως απομένει ένα χρόνος για να λήξει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή στον Ατρόμητο και δεν φαίνεται να υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στους Περιστεριώτες.

Ο 22χρονος δεξιός οπισθοφύλακας είναι "ζεστός" για να αγωνιστεί στο εξωτερικό και ακούγεται πως υπάρχει η προοπτική να μετακομίσει στην Κλαμπ Μπριζ, ίσως όμως δεν είναι αυτή η μόνη ομάδα εκτός συνόρων που τον παρακολουθεί.

Αν προχωρήσει η περίπτωσή του για τον ΠΑΟΚ ενδεχομένως να μετακομίσει στον Ατρόμητο ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, αλλά για την ώρα δεν έχει γίνει κουβέντα επ' αυτού και με δεδομένο ότι στην παρούσα φάση ο "Δικέφαλος" δεν έχει ανάγκη για το δεξί άκρο της άμυνας αλλά και το ότι ο παίκτης έχει μελετηθεί από άλλους συλλόγους, όπως για παράδειγμα ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν ο ΠΑΟΚ έχει διάθεση να κάνει δυνατό μπάσιμο για την απόκτησή του.

Δεν έχει γίνει ακόμη κουβέντα πάντως με τον Ατρόμητο ενώ υπάρχει η δυνατότητα από πλευράς ΠΑΟΚ να "έρχονται" εύκολα πληροφορίες για το θέμα του Σκόνδρα λόγω της παρουσίας του Γιώργου Δώνη στους Περιστεριώτες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ