ΤΣΕΛΣΙ

Τα 'χωσε ο Μουρίνιο

Τα 'χωσε ο Μουρίνιο
μουρινιο - σεφτσενκο

Με αποκλεισμό από την βασική 11άδα της Τσέλσι απείλησε ο τεχνικός των "μπλε" Ζοσέ Μουρίνιο τους Αντρέι Σεφτσένκο και Μίκαελ Μπάλακ

Οι δύο ακριβοπληρωμένοι παίκτες έχασαν την λάμψη που τους ακολουθούσε όταν αγωνίζονταν σε Μίλαν και Μπάγερν αντίστοιχα, καθώς δεν έχουν προσαρμοστεί στον Αγγλικό τρόπο παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να αμφισβητείται η αξία τους.
" Σεφτσένκο και Μπάλακ πρέπει να δείξουν περισσότερα καθώς το επίπεδο τους δεν είναι καλύτερο από τους υπόλοιπους παίκτες. Ο καθένας τους είναι πρωταθλητής. Έχουν ποιότητα και φήμη. Έχουν κερδίσει πολλά λεφτά και πολλά τρόπαια. Άλλο οι δύο παίκτες να είναι το επίκεντρο και να περιβάλλονται από 20 άγνωστους και άλλο να έρχονται σε ομάδα όπου οι συμπαίκτες τους είναι ήδη πρωταθλητές, διάσημοι και πλούσιοι", δήλωσε ο Μουρίνιο στην Αγγλική "Sun".

Ο Μουρίνιο επιμένει ότι οι δύο παίκτες έχουν τις ίδιες ποδοσφαιρικές ικανότητες με τους υπόλοιπους και κανένας δεν δικαιούται μεταχείριση "αστέρα".

" Ήμασταν έτοιμοι να δεχθούμε τους δύο παίκτες γιατί ήταν των ίδιων ικανοτήτων όπως οι υπόλοιποι παίκτες που ήδη έπαιζαν στην Τσέλσι. Λάμπαρντ, Τέρι και Ντρογκμπά είναι της ίδιας αξίας. Δεν μπορείς να χτίσεις κάτι όταν δείχνεις σε κάποιους παίκτες ιδιαίτερη μεταχείριση. Όταν βρίσκεσαι σε γκρουπ πρέπει να υπάρχει ισότητα ώστε να φθάσει η ομάδα στον στόχο της", τόνισε ο Μουρίνιο




TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ