ΑΡΗΣ

Τα άκουσε ο Πουλίδο

Τα άκουσε ο Πουλίδο
Πουλίδο INTIME SPORTS

Η νέα απώλεια του Άρη με το 0-0 με τον Παναιτωλικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" έφερε αποδοκιμασίες με τον Ρούμπεν Πουλίδο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Ρούμπεν Πουλίδο για την αντίδρασή του προς τα αποδυτήρια του "Κλεάνθης Βικελίδης" μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο των αποδοκιμασιών των φιλάθλων του Άρη.

Αποδοκιμασίες που είχανε να κάνουνε εκτός της κίνησης του Ισπανού και συνάμα αρχηγού του Άρη με την νέα βαθμολογική απώλεια καθώς μετά και από την 6η αγωνιστική η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε χωρίς νίκη.

Η οργή των φιλάθλων του Άρη εκφράστηκαν κυρίως από το συγκεντρωμένο πλήθος έξω από την είσοδο των αποδυτηρίων με τα μέλη της αποστολής να αναγκάστηκαν να επιβιβαστούν στο λεωφορείο όχι από την καθιερωμένη αποχώρησή τους.

Συγκεκριμένα όχι μπροστά στην Αλεξάνδρου Παπαναστασίου, αλλά πίσω από τη θύρα 1 μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες δείγμα της μεγάλης απογοήτευσης που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Άρη μετά από την νέα απώλεια.

Διούδης και Ουντότζι ήταν από αυτούς που "εισέπραξαν" το χειροκρότημα ενώ κατά την αποχώρησή τους χειροκροτήθηκαν και το τεχνικό δίδυμο του Άρη οι Μιλίνκοβιτς και Λόντσαρ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ