STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Παναιτωλικός 0-0

Άρης - Παναιτωλικός 0-0

Για μία ακόμα αγωνιστική ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στη φετινή Superleague, αφού έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Δείτε τα highlights του αγώνα.

Ο Άρης έμεινε χωρίς νίκη μετά και την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League αφού δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την έδρα του και έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που πήρε τον πρώτο του βαθμό εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Άρης είδε για ένα ακόμη παιχνίδι την τύχη να του γυρνάει την πλάτη καθώς στην φάση του 32' η μπάλα από το σουτ του Αγκάνθο βρήκε το δοκάρι της εστίας της ομάδας του Αγρινίου και του Μάκη Χάβου.

Δείτε την Κυριακή στις 22:00 την εκπομπή SUPER BALL. Καλεσμένοι ο Στέλιος Γιαννακόπουλος και ο Σάκης Τσιώλης Στιγμιότυπα, σχόλια και ρεπορτάζ από την 6η αγωνιστική της Super League. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης.

O Άρης παρέμεινε τελευταίος με 2 βαθμούς και το Σάββατο (5/10) πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο. Την μεθεπόμενη Δευτέρα (7/10) ο Παναιτωλικός, που έφτασε τους 6 βαθμούς, υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα Άρης - Παναιτωλικός από τον Θοδωρή Κουνάδη

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Τοπούζης

Βοηθοί: Ευθυμιάδης, Δημητριάδης

Άρης (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Πουλίδο, Τριανταφυλλάκος (27' Οικονομόπουλος), Αγκάνθο, Τάτος (66' Αγγελούδης), Ουντότζι, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος (58' Ίμπεχ), Ψυχογιός, Έλσνερ

Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Κούσας, Καμαρά, Μελισσάς, Γοδόι, Πόι (64' Σφακιανάκης), Ζούνιορ (83' Μουμίν), Γκάλο, Μπακάκης, Μπικέ, Μπόγιοβιτς (88' Πασάς)

Γκολ: -

Κίτρινες κάρτες: Αγκάνθο / Μπρακάλι

Ανασκόπηση αγώνα

Κατοχή και δοκάρι

Ο Άρης μπορεί να είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά αυτό δεν του ήταν αρκετό για να προηγηθεί, να βάλει βάσεις για την νίκη και να αποβάλλει το όποιο άγχος στον δρόμο προς την πρώτη του νίκη.Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ο Παναιτωλικός μπήκε δυναμικά πιέζοντας τον Άρη που προσπάθησε να επιτεθεί από τα άκρα. Στο 8' ο Τάτος δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την πάσα του Σταυρόπουλου ενώ στο 10' δεν είχε αποτέλεσμα το γέμισμα του Παπαδόπουλου για τον Ουντότζι.

Η παρουσία του Αγκάνθο είναι εμφανής από το ξεκίνημα στην κορυφή της επίθεσης του Άρη με τον Παναιτωλικό στο 16' να απείλησε με σέντρα από τον Καμαρά και να έδιωξε ο Ελσνερ.Στο 24' σέντρα σουτ του Πόι με την μπάλα να πέρασε έξω χωρίς να ανησυχήσει τον Διούδη.

Στο 27' ο Τριανταφυλλάκος αποχώρησε τραυματίας και στην θέση του πέρασε ο Οικονομόπουλος, ενώ ένα λεπτό μετά στο 28' ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρία με το τετ α τετ του Καμαρά και την μπάλα να πήρε περίεργη τροχιά παράλληλα προς την εστία του Διούδη.Στο 32' το δοκάρι του Αγκάνθο απέτρεψε το 1-0 για τον Άρη ενώ στο 44' ο Ψυχογιός σούταρε άσχημα ενώ κατέβασε σωστά την μπάλα για να κλείσει το ημίχρονο με το σουτ του Τζούνιορ.

Ανάμεικτα συναισθήματα

Οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να βρούνε δίχτυα ούτε στο δεύτερο ημίχρονο με Άρη και Παναιτωλικό να μείνανε στο 0-0 που άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στις δύο ομάδες.Στο 47' ο Αγκάνθο πήγε να κρεμάσει τον Μπρακάλι αλλά δεν τα κατάφερε με τον Άρη να απείλησε και πάλι στο 49' με το συρτό σουτ του Ουντότζι αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 52' με το βολέ του Τάτου και τον Μπρακάλι θεατής.

Στο 62' ο Αγκάνθο δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή μετά την σέντρα του Ψυχογιού για να απαντήσει ο Παναιτωλικός στο 66' με το σουτ του Μπόγιοβιτς στην κόντρα επίθεση.Νέα αναγκαστική αλλαγή στο 66' μετά τον τραυματισμό του Τάτου ενώ από το 70' αγωνίστηκε τραυματίας και ο Παπαδόπουλος. Καμία ανησυχία στο 71' από την εκτέλεση φάουλ του Ουντότζι σε αντίθεση με την απειλή του Καμαρά στην κόντρα.

Στο 73' ο Διούδης έσωσε τον Άρη από το σουτ του Μπόγιοβιτς μετά από κόρνερ του Παναιτωλικού, για να συνεχίσει ο Άρης από το 75' με 10 μετά τον τραυματισμό του Ψυχογιού καθώς είχανε ολοκληρωθεί οι τρεις μεταγραφές για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς.Στο 79' η κεφαλιά του Οικονομόπουλου από την σέντρα του Ουντότζι πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 82' ο Μπρακάλι μπλόκαρε την μπάλα από το σουτ του Οικονομόπουλου. Τέλος στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άρης έχασε μεγάλη τριπλή ευκαιρία με την μπάλα να περνάει άουτ από το σουτ του Ιμπέχ.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Ανρί Καμαρά αποτέλεσε τον μεγάλο πονοκέφαλο για την μεγάλη περιοχή και την εστία του Άρη και την μόνιμη πηγή κινδύνου για την ομάδα του Παναιτωλικού.

Η απογοήτευση

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να αγωνιστεί σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να μπει στον ρυθμό του ενώ μετά το 70' αγωνίστηκε τραυματίας καθώς ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές του για τον Άρη.

Στατιστικά αγώνα

0 Goal 0
0 Ασίστ 0
18 Τελικές Προσπάθειες 10
9 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
7 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 7
2 Κεφαλιές 0
2 Αποκρούσεις 3
12 Επεμβάσεις 24
32 Κλεψίματα 34
13 Φάουλ 16
1 Οφσάιντ 3
4 Κόρνερ 3
43 Λάθη 53
6/32 Γεμίσματα 3/23
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ