ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα άκουσε... ο Καζίμ Ρίτσαρντς

Τα άκουσε... ο Καζίμ Ρίτσαρντς
Καζίμ INTIME SPORTS

Ο Καζίμ Ρίτσαρντς βρέθηκε στο ΣΕΦ για το ματς του Ολυμπιακού με την Γαλαράσαραϊ και τα άκουσε από τους οπαδούς των Τούρκων μέσω του Twitter (pics&vid)!

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Γαλατάσαραϊ με 88-81 και προκρίθηκε στο "8" της Euroleague, όπου θα βρει απέναντι του ξανά τη Σιένα από την οποία αποκλείστηκε την περσινή σεζόν.

Το "παρών" στο ΣΕΦ έδωσαν πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού και ένας πρώην ποδοσφαιριστής της τουρκικής ομάδας!

Ο λόγος για τον Καζίμ Ρίτσαρντς που έχει έρθει στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από την Γαλατάσαραϊ και όπως είναι λογικό η παρουσία του στο ΣΕΦ σήκωσε μεγάλη συζήτηση στα στέκια των οπαδών.

Όπως φαίνεται ο άσος των ερυθρόλευκων έκανε το "λάθος" να σχολιάσει την εξέλιξη του αγώνα, με αποτέλεσμα οι φίλοι της Γαλατά να γίνουν... "Τούρκοι" με τα λεγόμενα του.

Το χρονικό...

Ο Καζίμ χαιρέτησε τους followers του λέγοντας: "Είμαι στο παιχνίδι Ολυμπιακός - Γαλατάσαραϊ" και "ανέβασε" μία φωτογραφία από το ΣΕΦ.

Τα άκουσε... ο Καζίμ Ρίτσαρντς
Ο Καζίμ στο ΣΕΦ

Αμέσως διάφοροι φίλοι της Γαλατά άρχισαν να τον ρωτούν με ποια ομάδα είναι, με τον ίδιο να μην απαντά. Ακόμα...

Στη συνέχεια ανέφερε: "Για να δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει;" με τους φίλους της Γαλατά να συνεχίζουν τις ερωτήσεις και έναν "Ελληναρά" να αρχίζει τον χορό των υβριστικών μηνυμάτων.

Στο τέλος του αγώνα είπε να πει την άποψη του για το παιχνίδι και κάπου εκεί ξεκίνησε το "πανηγύρι": "Ωραίο παιχνίδι σήμερα. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά, έβαλε γρήγορα καλάθια και κέρδισε".

Οι Τούρκοι οπαδοί άρχισαν να τον βρίζουν και να του λένε πως όταν επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη θα τον... περιποιηθούν κατάλληλα.

Στη συνέχεια ο Καζίμ (που "έκοψε" πολλά υβριστικά σχόλια) έγραψε: "Υπάρχουν πολλοί ανόητοι άνθρωποι που δεν θέλουν να δουν την αλήθεια. Αν θέλετε κάντε με unfollow" και συνέχισε:

"Θέλετε να πω ψέματα; Θέλετε να πω πως δεν ξεκίνησε καλά ο Ολυμπιακός; Πφφφ.. Βρείτε κάτι να κάνετε με τη ζωή σας..."

Μην αντέχοντας την επίθεση που δέχθηκε ξέσπασε στο τέλος δημοσιεύοντας ένα tweet ενός φίλου του: "Γαμ@ τους χαιρέκακους οπαδούς-κάφρους! Πάντα γράφουν μαλα#@ες".

Και κάπου εκεί σταμάτησε να γράφει...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ