ΑΕΚ

Τα 3 ραντεβού που καθορίζουν την μοίρα της

Τα 3 ραντεβού που καθορίζουν την μοίρα της
INTIME SPORTS

Στην Αθήνα το Σάββατο (3/3) ο Νίκος Νοτιάς προκειμένου να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο πρόβλημα της ΑΕΚ. Κρίσιμα ραντεβού Δημητρέλου με Νοτιά, "Τιτάνα" και Ντέμη. Ανάλυση με νούμερα την Δευτέρα (5/3) στη συνεντευξη Τύπου.

Τα περιθώρια για την ΑΕΚ και το μέλλον της έχουν στενέψει ασφυκτικά και οι όποιες εξελίξεις υπάρξουν θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέσα σε διάστημα 30 ημερών πριν εκπνεύσει η προθεσμία της UEFA για την αδειοδότηση του συλλόγου.

Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται αναμένεται να είναι το πλέον κρίσιμο για τις διοικητικές εξελίξεις της ΠΑΕ και συγκεκριμένα, για να ξεκαθαρίσουν οι μέτοχοι (πρώην και νυν) το σημαντικό θέμα των χρημάτων που πρέπει να μπούνε άμεσα στα ταμεία του συλλόγου.

Διαβάστε εδώ για το σήριαλ της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στην Ντνίπρο. Από το ναυάγιο το μεσημέρι της Πέμπτης, στην ολοκλήρωση νωρίς το απόγευμα και στην απόσυρση των Ουκρανών από τις διαπραγματεύσεις στις 20:00. Λίγο μετά τις 22:00 τα δεδομένα άλλαξαν και οι δύο ομάδες τα βρήκανε.

Στην Αθήνα ο Νοτιάς

Για τον λόγο αυτό, το Σάββατο (3/3) αναμένεται στην Αθήνα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Νοτιάς, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Ανδρέα Δημητρέλο με τον τελευταίο να του αναλύει με αριθμούς και λεπτομέρειες την κατάσταση.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, αναμένεται να έχει στο Σαββατοκύριακο, ακόμα δύο ραντεβού, με τον Τάκη Κανελλόπουλο και τον Ντέμη Νικολαΐδη. Πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως κρίσιμο διήμερο για το μέλλον του δικεφάλου που δεν αποκλείεται να βγάλει και οριστική λύση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι παράλληλα με τα ραντεβού μέσα στο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, σηματοδοτείται και η επιστροφή του Πόλυς Χατζηιωάννου στην Ελλάδα. Ο πρώην μέτοχος της ΠΑΕ, βρισκόταν στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους και η επιστροφή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή μπορεί να σχετίζεται και με την ΑΕΚ αλλά μπορεί και να πρόκειται για σύμπτωση.

Την Δευτέρα μιλάνε με αριθμούς Δημητρέλος και Παπαδημητρίου

Για σήμερα (2/3) είχε προγραμματιστεί η συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ και του προέδρου της Ερασιτεχνικής, αλλά ακυρώθηκε για την Δευτέρα (5/3) λόγω του ερχομού του Νοτιά.

Την Δευτέρα λοιπόν και μετά από τις κρίσιμες συναντήσεις του Σαββατοκύριακου, οι κκ. Δημητρέλος και Παπαδημητρίου θα μιλήσουν με αριθμούς και θα αναλύσουν το ποσό που χρειάζεται η ΑΕΚ να βάλει στα ταμεία της μέχρι τις 31 Ιουνίου (οι πληροφορίες μας μιλάνε για το ποσό των 6,6 εκ ευρώ).

Οι ανάλυση θα περιλαμβάνει το ακριβές ποσό που οφείλει ο κάθε μέτοχος της ΠΑΕ και το πως θα πρέπει να διανεμηθούν τα χρήματα ούτως ώστε, η UEFA να δει σε πράξη τις αντίστοιχες υποσχέσεις που πήρε τον Φλεβάρη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ