ΑΕΚ

Αλ Σουντάιρι: "Δεν ενδιαφέρομαι για την ΑΕΚ"

Αλ Σουντάιρι: "Δεν ενδιαφέρομαι για την ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

O Σαουδάραβας πρίγκηπας Τούρκι Αλ Σουντάιρι ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι δεν είναι αυτός που θα λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ΑΕΚ.

Το δάνειο του Αλ Σουντάιρι έκανε πολλούς να ονειρεύονται άφθονο χρήμα. Σε αντίθεση με ότι βγαίνει προς τα έξω ο Αλ Σαουντάιρι με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", τόνισε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να αγοράσει στην ΑΕΚ, ούτε να επενδύσει στην Ελλάδα.

Ο Σαουδάραβας πρίγκηπας επισήμανε ότι την οικονομική διευκόλυνση την έκανε λόγω της φιλίας του με τον Ντέμη Νικολαϊδη και τίποτα περισσότερο. Άλλωστε, το ποδόσφαιρο δεν εντάσσεται στο πλαίσιο των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, όπως χαρακτηριστικά είπε.

" Δεν έχω το παραμικρό ενδιαφέρον να επενδύσω ή να ασχοληθώ με τα διοικητικά της ΑΕΚ. Όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά και γενικά στο ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα. Αγαπώ τη χώρα σας, την επισκέπτομαι συχνά, έχω πολλούς φίλους εκεί, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι η καταλληλότερη εποχή για επενδύσεις.

Τα χρήματα τα παραχώρησα στον φίλο μου Ντέμη Νικολαϊδη, κάνοντας του μια προσωπική χάρη, μια εξυπηρέτηση τίποτα παραπάνω. Αυτός μπορεί να τα διαχειριστεί όπως κρίνει σκόπιμο και συμφέρον.

Γνωρίζει και ο ίδιος ο Νικολαϊδης πως για κάτι περισσότερο ως προς την ΑΕΚ δεν ενδιαφέρομαι, κάτι που είναι πολύ, πολύ δύσκολο να αλλάξει στο μέλλον, αφού επαναλαμβάνω το ποδόσφαιρο δεν εντάσσεται στο πλαίσιο των επιχειρηματικών μου δραστηριοτήτων".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ