ΑΕΚ

Συνεχίζει να πονάει στην άμυνα

Συνεχίζει να πονάει στην άμυνα
INTIME SPORTS

Στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής η ΑΕΚ έδειξε ξανά ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στους στόπερ και πλέον ελπίζει στην εμπειρία του Τσιρίλο.

Σίγουρα το ότι ο Σταθάκης δεν κατάλαβε ποτέ το πως ο παίκτης του Ιωνικό βγήκε πίσω του και κατάφερε να σκοράρει στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων προβληματίζει αρκετά, ωστόσο αν αυτό ήταν το μοναδικό λάθος της άμυνας της Ένωσης τα πράγματα δεν θα ήταν τόσο άσχημα.

Για ακόμα ένα φιλικό η άμυνα της ΑΕΚ έδειξε ότι πονάει, καθώς ούτε το δίδυμο Σταθάκης - Τζανετόπουλος κατάφερε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, κάνοντας αρκετά παιδαριώδη λάθη.

Ο Τραϊανός Δέλλας πλέον ελπίζει στην εμπειρία του Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος χθες αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ίδια 11άδα με τους παίκτες τους οποίους ο τεχνικός της Ένωσης υπολογίζει για βασικούς.

Μοναδικό θετικό στοιχείο λοιπόν της αμυντικής παρουσίας της Ένωσης στο χθεσινό (14/9) φιλικό κόντρα στον Ιωνικό ήταν η παρουσία του Τσιρίλο, ο οποίος θα πρέπει να βοηθήσει τα μέγιστα όχι μόνο την ΑΕΚ αλλά και τον παρτενέρ του στην άμυνα, ώστε τα λάθη να μειωθούν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ