ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση Super League Interwetten και SL2 με Αυγενάκη για τη χωρητικότητα των γηπέδων

Η μπάλα της Super League Interwetten πριν από το Λαμία - ΑΕΚ
Η μπάλα της Super League Interwetten πριν από το Λαμία - ΑΕΚ INTIME SPORTS

Η Super League Interwetten και η Super League 2 θα έχουν μια συνάντηση την Τρίτη (18/01, 12:30) με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι η αύξηση της προσέλευσης των φιλάθλων στα γήπεδα.

Αντιπροσωπεία των δύο επαγγελματικών κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου ( Super League Interwetten, Super League 2) θα συναντηθεί με τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, την Τρίτη (18/01, 12:30), κατόπιν αιτήματος των λιγκών.

Στη συνάντηση θα παρευρεθούν ο πρόεδρος της Super League Interwetten, Γιώργος Μποροβήλος με την αναπληρώτρια πρόεδρο Κάτια Κοξενόγλου, ενώ τη Super League 2 θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρός της, Λεωνίδας Λεουτσάκος και ο αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Σταμούλης.

Στην ατζέντα της συνάντησής συμπεριλαμβάνεται και το μέτρο της προσέλευσης των φιλάθλων στα γήπεδα, καθώς επιτρέπεται η είσοδος μέχρι χίλιων φιλάθλων ( ή 10% της χωρητικότητας του γηπέδου), ένα μέτρο για το οποίο είχε αντιδράσει έντονα η πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και όλα τα τρέχοντα θέματα.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE SUPER LEAGUE 2 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ