ΠΑΟΚ

Συνάντηση με Ορφανό

Συνάντηση με Ορφανό
Ορφανός

Στις 15:00 ο Θοδωρής Ζαγοράκης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησής της οποίας είναι επικεφαλής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ συναντήθηκε με τον Γιώργο Ορφανό

Στην διάρκεια της συνάντησής τους ο «Τεό» μαζί με τους υπόλοιπους όπως τον είχε ενημερώσει στην χθεσινή τους τηλεφωνική επικοινωνία του εξήγησαν το πώς έχει η κατάσταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα του έδωσαν τα πραγματικά στοιχεία που υπάρχουν δίνοντάς του την ευκαιρία να έχει μία ξεκάθαρη εικόνα της υπάρχουσας κατάστασης. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήγε με έτοιμο φάκελο στον Γιώργο Ορφανό με την κατάσταση αλλά και το τι επιθυμεί.
Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης όπως αναμενόταν εκείνο που ζήτησε από τον Υφυπουργό Πολιτισμού αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού ήταν ισονομία και να δοθεί από πλευράς της Κυβέρνησης η καλύτερη λύση στο θέμα του ΠΑΟΚ. Αυτό που τόνισε ο «Τεό» στον Γιώργο Ορφανό ήταν ότι θα έπρεπε να χαριστούν όλα τα χρέη προς το δημόσιο και όχι μόνο οι τόκοι και προσαυξήσεις όπως δηλαδή είχε γίνει και με άλλες ομάδες στο πρόσφατο παρελθόν μέσω του άρθρο 44.

Με πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ όπως είναι γνωστό και ύστερα από ομόφωνη απόφαση του δ.σ. του η νομική εκπρόσωπος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, έστειλε επιστολές σε όσους έχουν μοιραστεί το 38,5% των μετοχών του Γιάννη Γούμενου. Δηλαδή στους κ.κ. Βεζυρτζή, Οικονομίδη αλλά και των υπολοίπων μελών της προηγούμενες διοίκησης της ΠΑΕ με σκοπό να τις παραδώσουν στον Θοδωρή Ζαγοράκη και τα υπόλοιπα μέλη της νέας διοίκησης. Παρόλα αυτά όμως υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις με το όλο θέμα να ξεκαθαρίζει μέσα στην εβδομάδα.

Από Δευτέρα εξάλλου θα συνεχιστεί η αναζήτηση ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η περίπτωση του Βασίλη Λάκη κατέχει περίοπτη θέση στην λίστα του Γιώργου Παράσχου από την στιγμή που θα μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει και με τον Γιάννη Ταραλίδη που προτάθηκε ενώ στον «Δικέφαλο» προτάθηκαν επίσης οι Ανατολάκης και Βάλλας. Όσο για το εξωτερικό ο διεθνής Περουβιανός Μεντόζα φαίνεται να έχει προσεγγίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ