ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση με αρχηγούς

Συνάντηση με αρχηγούς
INTIME SPORTS

Συνάντηση με τους αρχηγούς του Παναθηναϊκού και τον Αλέξανδρο Τζόρβα είχε ο Δημήτρης Γόντικας λίγες ώρες πριν το Δ.Σ. για να τους ενημερώσει για τις προθέσεις της ΠΑΕ ενόψει αποφάσεων. "Απαράδεκτος ο Μαρινάκης" είπε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος σε δηλώσεις στο MEGA.

Τα όσα συνέβησαν το Σάββατο το βράδυ δεν θα κοπάσουν εύκολα στο "πράσινο" στρατόπεδο στο οποίο έχει σημάνει συναγερμός.

Λίγες ώρες πριν το κομβικό Δ.Σ. ο προεδρεύων αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας συναντήθηκε με τους τέσσερις αρχηγούς του "τριφυλλιού".

Γύρω στη 13:00 ο Δημήτρης Γόντικας συναντήθηκε με τους αρχηγούς Τζιμπρίλ Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γιώργο Καραγκούνη και Κώστα Κατσουράνη και τον άσο της ομάδας που "ανδρώθηκε" στον σύλλογο, Αλέξανδρο Τζόρβα, ζητώντας τη γνώμη τους για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι των "αιωνίων".


Παράλληλα τους εξέφρασε τι σκέφτεται να πράξει και τι θα ενημερώσει τους μετόχους και τα μέλη του Δ.Σ. σε λίγες ώρες ενώ τους συμβουλεύθηκε ποια θεωρούν πως θα πρέπει να είναι η επόμενη στάση της ομάδας.

"Εξύβρισε τους παίκτες..."

Νωρίτερα, σε δηλώσεις του στο MEGA Channel ο Δημήτρης Γόντικας καταφέρθηκε μια ακόμα φορά απέναντι στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ και πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα, Βαγγέλη Μαρινάκη.

" Έγιναν πολλά. Υπάρχει αρχικά το θέμα της διαιτησίας, όπου έγιναν τρομερά λάθη κατά της ομάδας μας. Δεύτερον υπάρχουν τα έκτροπα. Είναι αλήθεια ότι έχουν ξανασυμβεί και σε άλλα γήπεδα. Ακόμα και στο δικό μας. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη φορά έγιναν με αρκετά περίεργο τρόπο" υποστήριξε αρχικά και συμπλήρωσε:

" Τέλος υπάρχουν και τα όσα έκανε ο κ. Μαρινάκης. Δεν με ακούσατε να λέω τίποτα για τον κ. Μώραλη και τον κ. Κομινάκη. Ίσα-ίσα, που οι άνθρωποι έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να ηρεμήσει η κατάσταση.

Η συμπεριφορά του κ. Μαρινάκη, όμως, ήταν απαράδεκτη. Εξύβρισε παίκτες του Παναθηναϊκού και γενικά η συμπεριφορά του δεν αρμόζει σε πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ