ΑΕΚ

Συνάντηση για Μπλάνκο

Συνάντηση για Μπλάνκο
Μπλάνκο

Συνάντηση με τον Νίκο Θανόπουλο, είχε o ατζέντης του Ισμαέλ Μπλάνκο. Σοκ με Κυργιάκο!

Το σήριαλ των τελευταίων ημερών στην Ένωση ακούει στο όνομα του Ισμαέλ Μπλάνκο (πατήστε εδώ για το σχόλιο του Βαγγέλη Αρναούτογλου). Ο Αργεντινός αρχισκόρερ της ΑΕΚ και επικεφαλής στην κατάταξη των σκόρερ του πρωταθλήματος της Super League για δεύτερη χρονιά "θαμπώνει" με τις επιδόσεις του, "αναγκάζοντας" αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να βλέπουν στο πρόσωπό του τη λύση για την ενδυναμώση της γραμμής κρούσης τους.

Ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους της Πορτογαλίας αλλά και της Ευρώπης, ο λόγος για την Μπενφίκα, δείχνει να έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα των 27χρονο στράικερ. Τα σενάρια έχουν φτάσει στα αυτιά των διοικούντων την ΠΑΕ, αλλά και επίσης στα αυτιά των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή. Άλλωστε αυτός πρέπει να ήταν και ο λόγος που ο Βέρος επεδίωξε τη συνάντηση με τον Θανόπουλο.

Κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας και προκειμένου να ενημερωθεί για τις προθέσεις της ΑΕΚ σχετικά με το μέλλον του Αργεντινού, ο Βέρος μίλησε με τον Θανόπουλο.

Τί απαντήσεις πήρε; Ο πρόεδρος της ΑΕΚ του εξήγησε ότι η ομάδα δεν έχει καμία πρόθεση να τον πουλήσει, καθώς θεωρείται ένας από τους παίκτες πάνω στους οποίους ο Μπάγεβιτς υπολογίζει για τη νέα χρονιά, αλλά και ένα από τα σημαντικότερα όπλα στην προσπάθεια για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, μέσω των πλέι οφ και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ωστόσο, ο Θανόπουλος άφησε και ένα παράθυρο ανοιχτό για ενδεχόμενη μετακίνησή του σε ξένο σύλλογο. Συγκεκριμένα ξεκαθάρισε ότι θα συζητήσει περίπτωση πώλησής του, μόνο αν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής το θέλει και φυσικά αν φέρει πρόταση που να ικανοποιεί την ομάδα.

Το δεδομένο είναι ότι η Μπενφίκα παρακολουθεί στενά τον Μπλάνκο. Ο παίκτης από την πλευρά του λέει ότι είναι ικανοποιημένος από την Ένωση και τη ζωή του στην Ελλάδα. Άλλωστε αυτό το επιβεβαίωσε με δηλώσεις του που πραγματοποίησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και οι οποίες θα προβληθούν το Σάββατο.

" Εγώ έχω προετοιμαστεί να παίξω μπάλα άλλα δύο χρόνια στην ΑΕΚ, όσο προβλέπει το συμβόλαιο που έχω υπογράψει. Όπως έχω ξαναπεί, νιώθω πολύ ωραία στην ΑΕΚ και στην Αθήνα, όπου υπάρχει ασφάλεια για την οικογένειά μου. Αυτό που θέλω με την ΑΕΚ είναι ένα πρωτάθλημα".

Τέλος, σχετικά με το επεισόδιο με τον Μπάγεβιτς, τόνισε: " Από τον Μπάγεβιτς καταλαβαίνουμε ακριβώς τι μας ζητάει στο γήπεδο", ενώ αποκάλυψε ότι:"... όταν χάνω γκολ θέλω να πεθάνω".

Σοκ με Κυργιάκο!

Άτυχος στάθηκε στην χθεσινή προπόνηση ο Σωτήρης Κυργιάκος καθώς αποχώρησε από το διπλό, έχοντας υποστεί θλάση στον αριστερό δικέφαλο και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραυματισμός του είναι βαριάς μορφής και πιθανόν να χάσει τον τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ της ομάδας και την Δευτέρα θα υποβληθεί σε υπερηχογράφημα ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

Με πολλές απουσίες στην Κομοτηνή

Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει ΑΕΚ ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Πανθρακικό. Ο Σωτήρης Κυργιάκος υπέστη θλάση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο κι έμεινε εκτός αποστολής. Πρόβλημα προέκυψε και για τον Χουανφράν ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ακολούθησε ελαφρύ πρόγραμμα προπόνησης ενώ η εκτίμηση για τη συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Πανθρακικό θα γίνει στην αυριανή προπόνηση. Ο Παντελής Καφές ο οποίος ταλαιπωρούνταν από ίωση δεν προπονήθηκε και δεν είναι επίσης στη διάθεση του κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς για τη μεθαυριανή αναμέτρηση.

Ο Μιχάλης Παυλής αισθάνθηκε ενοχλήσεις τους κοιλιακούς προσαγωγούς και ακολούθησε θεραπεία και ελαφρύ πρόγραμμα προπόνησης. Ο Γιούργκεν Μάχο ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε, μοιραία τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Γιάννης Αραμπατζής. Ο Αντώνης Ρίκκα συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Παναγιώτης Λαγός πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής για τον αγώνα με τον Πανθρακικό είναι οι Σάχα, Αραμπατζής, Άλβες, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Χουανφράν, Ενσαλίβα, Εντίνιο, Μαντούκα, Πλιάτσικας, Κουτρομάνος, Τζεμπούρ, Μπλάνκο, Μπερνς, Πελετιέρι, Γεωργέας, Ταχτσίδης, Χετεμάι, Ντιούφ και Γκέντσογλου.



























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ