ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Συμβουλές για το "κυανέρυθρο" παλάτι

Συμβουλές για το "κυανέρυθρο" παλάτι
Νέογήπεδο

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης μετέβη στην Ελβετία και συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της FIFA για να πάρει συμβουλές για το νέο γήπεδο του Πανιωνίου.

Το όνειρο για το "κυανέρυθρο" παλάτι ήρθε ακόμη πιο κοντά λοιπόν καθώς ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μαζί με τον δήμαρχο Νέας Σμύρνης Γιώργο Κουτελάκη, τον προπονητή της ομάδας Εβαλντ Λίνεν και τον γενικό διευθυντή της κατασκευαστικής εταιρίας DIMAND Δημήτρη Ανδριόπουλο, συναντήθηκαν στην Ελβετία με τον τεχνικό διευθυντή της FIFA και αρμόδιο για θέματα γηπέδων, Βάλτερ Ντακ για να πάρουν συμβουλές αναφορικά με τα σχέδια για το νέο σπίτι του Πανιωνίου.
Στα πρότυπα της Ξαμάξ

Το γήπεδο της Ξαμάξ Νοσατέλ αποτελεί πρότυπο για το νέο σπίτι των Νεοσμυρνιωτών και για τον λόγο αυτό οι "κυανέρυθροι" επισκέφτηκαν στην συνέχεια την έδρα της Ελβετικής ομάδας προκειμένου να δουν από κοντά, αυτό που θέλουν να γίνει πραγματικότητα στην τωρινή έδρα της ομάδας.

Σύγχρονο αθλητικό κέντρο

Σύμφωνα με τα σχέδια που έχουν ανακοινωθεί από το καλοκαίρι το αθλητικό κέντρο που φιλοδοξεί να κατασκευάσει η ΠΑΕ θα έχει κόστος 60.000.000 ευρώ.Θα περιλαμβάνει ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου προδιαγραφών FIFA / UEFA 3 αστέρων, χωρητικότητας 12.000 θεατών(+-10%), κλειστό γήπεδο μπάσκετ 3.306 θέσεων προδιαγραφών ULEB, εγκαταστάσεις υγρού στίβου (πισίνα πόλο, 2 πισίνες κολύμβησης, 2 πισίνες εκμάθησης) γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, γήπεδο βόλεϊ, προπονητικό γήπεδο μπάσκετ, αίθουσες πυγμαχίας, ρυθμικής γυμναστικής, πάλης, tae kwon doe, πίστα αναρρίχησης.

Παράλληλα όμως τη λειτουργία το αθλητικό κέντρο θα συμπληρώνουν αθλητικοί ξενώνες, προπονήτηρια στίβου και ένα κτηριακό συγκρότημα 3.500 τ.μ. για τη στέγαση των υποστηρικτικών χρήσεων του γηπέδου, (εστιατόρια, χώροι VIP, χώροι φιλοξενίας των ΜΜΕ, αίθουσες διοίκησης του συλλόγου).

Το νέο αθλητικό κέντρο θα διαθέτει ακόμη υπόγειο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, 900 περίπου θέσεων καθώς και χώρους γραφείων, εμπορικά καταστήματα, χώρους αναψυχής και διασκέδασης.

Προπονητικό κέντρο στο Κορωπί

Τα ευχάριστα νέα όμως έχουν και συνέχεια για τον Πανιώνιο καθώς η ΠΑΕ αγόρασε 40 στρέμματα στο Κορωπί και μετά την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων μέσα στις επόμενες μέρες θα αρχίσουν τα έργα για την δημιουργία σύγχρονου προπονητικού κέντρου της ομάδας, το οποίο μάλιστα θα περιλαμβάνει και ξενώνες.

Ο Πανιώνιος με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη λοιπόν στην ηγεσία του ετοιμάζεται να υλοποιήσει ένα όνειρο πολλών ετών και με την ύπαρξη σύγχρονων υποδομών, φιλοδοξεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Έβαλντ Λίνεν άλλωστε είχε σταθεί στο γεγονός αυτό, πρόσφατα και είχε τονίσει ότι είναι απαραίτητη η ύπαρξη σύγχρονων εγκαταστάσεων προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να δουλέψει σε σώστες βάσεις.

Επιθεώρηση για το καλοκαίρι

Στο μεταξύ ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Τσέλιος και ο βοηθός του Έβαλντ Λίνεν Γιώτης Σταματόπουλος επιθεώρησαν αθλητικά κέντρα στην Γερμανία για την προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι και επικρατέστερο δείχνει αυτό στο Σααρμπρίκεν.

"Πάνθηρες" στην Ελπίδων

Ικανοποίηση προκάλεσε στο "κυανέρυθρο" στρατόπεδο για την απόδοση των "κυανέρυθρων" ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στο φιλικό των Ελπίδων με την Δανία στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ο Αραβίδης και ο Μάκος πέτυχαν τα γκολ που χάρισαν τη νίκη στην ελληνική ομάδα, ενώ σε ολόκληρο τον αγώνα αγωνίστηκε και ο Μανιάτης. Έτσι από την Τετάρτη(28/3) επιστρέφουν με ανεβασμένη την ψυχολογία στις προπονήσεις του Πανιωνίου ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Εξάλλου ο Κούλης Παύλου ήταν αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων της Κύπρου και αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα με το αντίστοιχο συγκρότημα της Φινλανδίας(3-3).

Την...σκυτάλη παίρνει ο Λεβάν Τσκιτισβίλι με την Εθνική ανδρών της Γεωργίας η οποία υποδέχεται τα Νησιά Φερόε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μέσος του Πανιωνίου αγωνίστηκε σε ολόκληρο το προηγούμενο παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας με την Σκωτία στην Γλασκώβη(1-2).

Στα καθαρά αγωνιστικά ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, ο 'Εβαλντ Λίνεν περιμένει τον Μπερτέ ο οποίος είχε απουσιάσει λόγω τραυματισμού από τον αγώνα με την Ξάνθη.


































TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ