ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφώνησε με Φιγκερόα, ελπίζει για Πίντο

Συμφώνησε με Φιγκερόα, ελπίζει για Πίντο
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα για συμβόλαιο ενός έτους την ώρα που ελπίζει ακόμα στην αποχώρηση του Πίντο με προορισμό το Ισραήλ.

Την Τρίτη το απόγευμα θα έρθει τελικά στην χώρα μας ο Λουτσιάνο Φιγκερόα με τον διεθνή αργεντινό άσο να έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο ενός έτους με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Βέβαια προς το παρών υπάρχει προφορική συμφωνία και όχι αποτυπωμένη στο χαρτί κάτι που αναμένεται να γίνει στην τελική επαφή που θα υπάρξει με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή μετά την άφιξη του την Τρίτη το απόγευμα.

Την ίδια ώρα οι πράσινοι ελπίζουν ακόμα στην αποχώρηση ενός "κομμένου" προκειμένου να ξεφορτωθούν ένα ακόμη συμβόλαιο.

Οι πράσινοι ελπίζουν στην αποχώρηση του Πίντο καθώς ο Πορτογάλος έχει πρόταση από ομάδα του Ισραήλ όπου το μεταγραφικό παζάρι είναι ακόμα ανοιχτό.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει καμία άλλη εξέλιξη με τους Τοτσέ και Βελάσκες ενώ στην διάρκεια της Δευτέρας υπήρξε ένα πρώτο ραντεβού με την πλευρά του Κουίνσι.

Ο Γκανέζος έχει ζητήσει να προπονείται με την ομάδα κανονικά και να μείνει μέχρι τον Γενάρη ακόμα και αν δεν παίζει. Την Τρίτη όμως θα υπάρξει ένα ακόμη ραντεβού για να ξεκαθαρίσει και το συγκεκριμένο θέμα.

Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι "κομμένοι" μπήκαν στις προπονήσεις αυτό έγινε γιατί δεν μπορούν να προπονούνται και εσαεί μόνοι τους. Από το Τριφύλλι όμως τόνιζαν ότι δεν υπολογίζονται για την ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ