ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Συνέλθετε γρήγορα"

Αναστασίου: "Συνέλθετε γρήγορα"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να συνέλθουν όσο το δυνατόν συντομότερα και να συνειδητοποιήσουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται. Θεραπεία ακολούθησε στην προπόνηση της Δευτέρας ο Μέντες Ντα Σίλβα, ατομικό οι Σίλντενφελντ, Κλωναρίδης.

Ο Γιάννης Αναστασίου κατά την διάρκεια της προπόνησης την Δευτέρα στο Κορωπί δεν θέλησε αρχικά να πει πολλά στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την αποκαρδιωτική εμφάνιση στο φιλικό με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

"Μπαίνουμε σε εβδομάδα πρωταθλήματος, την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχαμε συγκέντρωση και αυτό πρέπει να αλλάξει. Όσοι αγωνιστείτε στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά να δώσετε το 100% των δυνατοτήτων σας"είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, στην συνέχεια ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να συνέλθουν το συντομότερο δυνατό και να συνειδητοποιήσουν σε ποια ομάδα βρίσκονται: "Δεν καταλαβαίνω τη συμπεριφορά σας. Φοράτε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και θα έπρεπε να το έχετε καταλάβει. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και αυτό είναι γνωστό παντού. Το ξέρετε και οι ξένοι. Γνωρίζετε που έχετε έρθει και εάν δεν το ξέρετε, θα πρέπει σύντομα να το μάθετε.

Η ομάδα δεν μπορεί να περιμένει. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν στις προπονήσεις να δείχνουμε καλή εικόνα και στους αγώνες να βγαίνει κάτι άλλο.

Με τους περισσότερους δουλεύουμε μαζί 11 εβδομάδες και ορισμένοι συμπεριφέρεστε σαν να ήρθατε χθες στην ομάδα. Συνέλθετε γρήγορα γιατί ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει μπροστά",τόνισε ο Αναστασίου.

Από την πλευρά των παικτών οι Ζέκα, Μέντες και Κοτσόλης παραδέχθηκαν ότι η εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός δεν ανταποκρίνεται στην ιστορία του συλλόγου.

Αναστασίου: "Συνέλθετε γρήγορα"
INTIME SPORTS

Όσον αφορά την προπόνηση, ένα ακόμη πρόβλημα καλείται ν' αντιμετωπίσει ο Γιάννης Αναστασίου εν όψει της αναμέτρησης με τον Πλατανιά την ερχόμενη Κυριακή, καθώς ακολούθησε θεραπεία ο Μέντες Ντα Σίλβα, λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο, ενώ και ο Μπαϊράμι συνέχισε την θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στην μέση.

Οι Σίλντενφελντ, Κλωναρίδης και Σταματάκης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ στον Δώνη τοποθετήθηκε νάρθηκας λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στον αγώνα των Νέων με τον Παναιτωλικό και θα μείνει εκτός δράσης για 15 μέρες.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που ξεκίνησαν τον αγώνα με την Παναχαϊκή ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Οι πράσινοι έχουν ρεπό την Τρίτη, ενώ θα γίνουν διπλές προπονήσεις την Τετάρτη και την Πέμπτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ