ΑΡΗΣ

Συμφωνία με Τάτο

Συμφωνία με Τάτο
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Τάτος θα αγωνιστεί την νέα αγωνιστική περίοδο με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στον Άρη και το βράδυ είναι πολύ πιθανό να είναι στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» για να παρακολουθήσει το φιλικό με την Ρόμα.

Ο Ανδρέας Τάτος επιστρέφει στον Άρη και πάλι με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό και το βράδυ είναι πολύ πιθανό να είναι στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» για να παρακολουθήσει το φιλικό με την Ρόμα.

Ο 23χρονος διεθνής μέσος μετά το σχετικό ΟΚ με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον δανεισμό του βρίσκεται σε διαδικασία εύρεσης αεροπορικών εισιτηρίων για να έρθει στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον εκπρόσωπό του Κίμωνα Κοκορόγιαννη.

Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η χθεσινή συνάντηση του Τάτου παρουσία του εκπροσώπου του Κίμωνα Κοκορόγιαννη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Δημήτρη Ηλιάδη στην Αθήνα όπου ουσιαστικά επήλθε η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Τάτος έδειξε σε αυτήν ότι θέλει να παίξει και πάλι στον Άρη μετά από το πέρασμά του στο δεύτερο μισό της περσινής αγωνιστικής περιόδου με την μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους».

Η χθεσινή συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης με τον Τάτο παρουσία του εκπροσώπου του στην Αθήνα έγινε στο περιθώριο των υποχρεώσεων που είχε και αφορούσαν χορηγίες και την παρουσία του στην Super League.

Ακόμη στον Άρη περιμένουνε το ΟΚ του Εργοτέλη ώστε να κάνουνε δικό τους τον Γιώργο Σαρρή μετά την συμφωνία μαζί του με τον Γιάννη Χατζηνικολάου στην περίπτωση αυτή να έχει μία ακόμη λύση στα χέρια του για το κέντρο της αμυντικής του γραμμής.

Εξάλλου και ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Ηρακλείου δεν έκρυβε χθες μετά το τέλος του φιλικού με την Βέροια στο Δημοτικό Γήπεδο της Νάουσας πως μέσα στις επόμενες ώρες θα έχουνε ξεκαθαρίσει όλα. Και όπως φαίνεται θετικά για τον Άρη όπως όμως και για τον Σαρρή που ήταν στο στόχαστρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης από τον περασμένο Ιανουάριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Άρη εκτός του Τάτου δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουνε τον Ολυμπιακό για την περίπτωση του Μπάμπη Λυκογιάννη και την απόκτησή του επίσης με την μορφή δανεισμού.

Τον φιλικό αγώνα του Άρη με τη Ρόμα τον παρακολουθήσατε στο ζωντανά και αποκλειστικά στο κανάλι OTE sport 1 HD του ΟΤΕ TV

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ