ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Συμφωνία με Κοκότοβιτς

Συμφωνία με Κοκότοβιτς
INTIME SPORTS

Σε συμφωνία με τον Ντράγκαν Κοκόβιτς ήρθε τελικά ο Ολυμπιακός Βόλου και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Εμάνουελ Ρόκα.

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Εμάνουελ Ρόκα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός του Σέρβου τεχνικού στα υπόψη της ομάδας της Θεσσαλίας ήταν οι Παναγιώτης Τζαναβάρας και Δημήτρης Ελευθερόπουλος

Ο Κοκότοβιτς θα βρεθεί για δεύτερη φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου με την πρώτη να ήταν την αγωνιστική περίοδο 2000-2001 ενώ στην Ελλάδα έχει δουλέψει επίσης σε Καλαμάτα, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναργειακό, Απόλλωνα, Ναυπακτιακό, Καλαμαριά, Ατρόμητο και Πανσερραϊκό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν χαλάρωμα το πρωί της Καθαράς Δευτέρας υπό τις οδηγίες του γυμναστή Πετσιμέρη που και αυτός αποτελεί παρελθόν με τον Κοκότοβιτς να κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση.

Εν τω μεταξύ ο Κώστας Γρηγοριάδης αποτέλεσε παρελθόν πριν καλά, καλά αποτελέσει παρόν και νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και διάδοχος του Ρόκα αν και ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της Νίκης Βόλου είχε συμφωνήσει την Κυριακή.

Κι όσο για την σχετική ανακοίνωση ανέφερε: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θέλει να ευχηθεί στον άνθρωπο κ. Γρηγοριάδη καλή συνέχεια στη καριέρα του. Δυστυχώς η συνεργασία αυτή διεκόπη πριν καν αρχίσει. Καταλαβαίνουμε τον προβληματισμό του και του συμπαραστεκόμαστε.

Σήμερα καταλάβαμε ότι στο Βόλο υπάρχει μόνο μια ομάδα, ο Ολυμπιακός Βόλου, και γι΄ αυτό είμαστε υπερήφανοι.
Που λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα και με διαφορετική κουλτούρα και νοοτροπία. Γι αυτό είναι και μεγάλη ομάδα».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ