ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο Μπρούνο Τσιρίλο για την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού: "Ούτε στον εχθρό μου, μην εγκαταλείπετε τη μάχη"

Ο Μπρούνο Τσιρίλο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στα playoffs του πρωταθλήματος
Ο Μπρούνο Τσιρίλο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στα playoffs του πρωταθλήματος EUROKINISSI

Ο Μπορύνο Τσιρίλο αναφέρθηκε σε ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, αποκαλύπτοντας ότι αφού αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο πάλεψε με την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά του σε όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Ο παλαίμαχος Ιταλός προχώρησε σε μία συγκλονιστική ανάρτηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως αφού αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο έδωσε τη δική του μάχη με την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού.

Ο 44χρονος, ο οποίος μετράει αρκετά χρόνια παρουσίας στα ελληνικά γήπεδα με τις φανέλες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, άγγιξε ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, που ακόμα και εν έτη 2021 αποτελεί ταμπού. Ο Τσιρίλο μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του, δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το τέλος της καριέρας του και παραδέχθηκε πως πάλεψε με την κατάθλιψη.

Παράλληλα, έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους εκείνους που δίνουν την ίδια μάχη με εκείνον, ζητώντας τους να μην τα παρατήσουν, αλλά να συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του:

"Όποιος με γνωρίζει, ξέρει πως είμαι ένας άνθρωπος πολύ κλειστός. Σήμερα για μένα μετά από αρκετό καιρό σκοταδιού, καταφέρνω να βρω λίγο από το φως. Ήταν δύσκολα μα επιτέλους επιστρέφει σιγά-σιγά η κανονικότητα. Είμαι πάντα ένας μαχητής, κατάφερα να φτάσω και να εκπληρώσω όλα τα όνειρά μου. Κάνοντας απίστευτες θυσίες και χωρίς ποτέ να τα παρατήσω. Όταν αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, δεν φανταζόμουν ότι με περίμενε μία από τις πιο δύσκολες προκλήσεις της ζωής μου. Κατάθλιψη και κρίσεις πανικού. Είμαι εδώ να σας διηγηθώ ότι σιγά-σιγά και μετά από μία μεγάλη προσπάθεια, βγαίνω από κάτι που δεν εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Άλλαξε η ζωή μου. Έχασα όλες τις βεβαιότητές μου, φοβόμουν να κάνω οτιδήποτε, έκανα παράλογες σκέψεις και χωρίς να το θέλω, θα έχω πληγώσει άτομα κοντινά σε εμένα γιατί δεν ήμουν πια ο εαυτός μου. Δηλώνω ότι δεν έκανα αυτή την ανάρτηση για να μαζέψω followers και να πάρω likes. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Για εμένα είναι μία απελευθέρωση. Μία νέα ημέρα και πάνω απ' όλα είναι ένα ΜΗΝΥΜΑ σε όλους όσοι βρίσκονται ή βρέθηκαν στην ίδια κατάσταση με εμένα. Μην εγκαταλείπετε τη μάχη. Να είστε δυνατοί. Παλέψτε. Ζητείστε βοήθεια και κυρίως όποιος είναι δίπλα (στο άτομο που έχει πρόβλημα) να ψάξει να καταλάβει τι συμβαίνει και να βοηθήσει".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ