ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Συγκλόνισε ο Ντίας: "Αυτό το γκολ είναι για την ελευθερία του πατέρα μου και όλων των απαχθέντων στη χώρα μου"

Ο Λουίς Ντίας πανηγυρίζει γκολ με την Λίβερπουλ σε ματς της Premier League απέναντι στην Λούτον | 5 Νοεμβρίου 2023
Ο Λουίς Ντίας πανηγυρίζει γκολ με την Λίβερπουλ σε ματς της Premier League απέναντι στην Λούτον | 5 Νοεμβρίου 2023 @2023 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Ο Λουίς Ντίας απέτρεψε την ήττα της Λίβερπουλ στην έδρα της Λούτον με το γκολ του στις καθυστερήσεις αμέσως μετά θέλησε να στείλει το δικό του ηχηρό μήνυμα μέσω των social media, απαιτώντας την απελευθέρωση του πατέρα του.

Η Λίβερπουλ βρέθηκε να χάνει με 1-0 από την Λούτον με το πρώτο γκολ του Τσονγκ στην Premier League όμως η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε το γκολ της ισοφάρισης και του ενός κερδισμένου βαθμού για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να έρθει από τον παίκτη που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής όλων το τελευταίο 10ήμερο για έναν πολύ άσχημο λόγο.

Ο λόγος φυσικά για τον Λουίς Ντίας, που έμαθε πως οι γονείς του έπεσαν θύμα απαγωγής στην Κολομβία πριν από 10 ημέρες και μέχρι στιγμής έχει δει μόνο την μητέρα του να επιστρέφει σπίτι σώα και ασφαλής, με τον επιθετικό των ρεντς να μπαίνει αλλαγή στο 83' και να σκοράρει στο 90+5', για να πανηγυρίσει το γκολ δείχνοντας φανέλα που έγραφε "Ελευθερία για τον μπαμπά".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το μήνυμα αυτό, που το εμφάνισε στο χορτάρι, ήταν μόνο η αρχή, αφού λίγη ώρα αργότερα, προχώρησε σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram όπου ζήτησε από τον Εθνικό Απελευθερωτικό Στρατό (αντάρτικη ομάδα της Κολομβίας) να αφήσει ελεύθερο τον πατέρα του το συντομότερο δυνατό.

"Αυτό το γκολ είναι για την ελευθερία του πατέρα μου και όλων των απαχθέντων στη χώρα μου. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας", έγραψε αρχικά ο Κολομβιανός στράικερ, με την ανάρτησή του να αναφέρει τα εξής:

"Δεν σας μιλάει κάποιος παίκτης. Σήμερα σας μιλάει ο Λούτσο Ντίας, ο γιος του Λουίς Μανουέλ Ντίας. Ο Μανέ, ο μπαμπάς μου, ένας σκληρά εργαζόμενος άνδρας και κολώνα της οικογένειας, έχει απαχθεί.

Ζητώ από τον Εθνικό Απελευθερωτικό Στρατό να αφήσει ελεύθερο τον πατέρα μου το συντομότερο δυνατό. Ζητώ επίσης από τους διεθνείς οργανισμούς να εργαστούν για να διασφαλίσουν την απελευθέρωσή του.

Το κάθε δευτερόλεπτο που περνάει, το κάθε λεπτό, ανησυχούμε όλο και περισσότερο. Δεν έχουμε λόγια για να περιγράψουμε τα απαίσια αισθήματα της οικογένειάς μου και θα είναι τα ίδια για όσο διάστημα δεν γυρίζει σπίτι.

Σας εκλιπαρώ να απελευθέρωσετε άμεσα τον πατέρα μου, σεβόμενοι την ακεραιότητά του. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Κολομβιανούς και επίσης και την διεθνή κοινότητα για την υποστήριξή σας".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ