CHAMPIONS LEAGUE

"Συγγνώμη" Γκουαρδιόλα σε Κ. Ρονάλντο

"Συγγνώμη" Γκουαρδιόλα σε Κ. Ρονάλντο

Η Μπάγερν Μονάχου εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του Champions League και το γεγονός αυτό επέτρεψε στον Πεπ Γκουαρδιόλα να αστειευτεί με τον... Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε κληθεί να απαντήσει στο δίλημμα "Ατλέτικο Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα" αναφορικά με το ποια ομάδα θα επιθυμούσε να βρει ως αντίπαλο με την Ρεάλ Μαδρίτης στους "4" του Champions League, με τον ίδιο να κάνει ωστόσο... ντρίμπλα και να εκφράζει την προτίμησή του για την Μπενφίκα!

Αυτό δεν πέρασε ωστόσο απαρατήρητο από τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος μετά την πρόκριση της Μπάγερν στα ημιτελικά εις βάρος των "αετών" σχολίασε με χιούμορ: "Ξέρω ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήθελε την Μπενφίκα στα ημιτελικά, οπότε του ζητάω συγγνώμη".

"Συγγνώμη" Γκουαρδιόλα σε Κ. Ρονάλντο

Και συνέχισε ο δις πρωταθλητής Ευρώπης με την Μπαρτσελόνα, λέγοντας: "Σύμφωνα με όσα διαβάζω στην Γερμανία, αν δεν κατακτήσω το Champions League, στα μάτια των οπαδών της Μπάγερν η δουλειά μου θα θεωρηθεί ημιτελής.

Στην τελική, η δουλειά των προπονητών είναι να κατακτούμε τίτλους και να παίρνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Δεν έχω κερδίσει ποτέ τόσα πολλά παιχνίδια στη ζωή μου και δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να το επαναλάβω στο μέλλον".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ