ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

"Συγγνώμη για την επιλογή Ντουμιτρέσκου"

"Συγγνώμη για την επιλογή Ντουμιτρέσκου"
Σαββάκης

Συγγνώμη ζήτησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Θόδωρος Σαββάκης για την κάκιστη επιλογή του προηγούμενου προπονητή της ομάδας

" Ζητάω συγγνώμη από τους φιλάθλους για την κάκιστη επιλογή του προπονητή που αποχώρησε, η παρουσία του αλλοίωσε το ύφος της ομάδας μας και την αισθητική της περιοχή μας. Εμείς χτίζουμε από πέρυσι, καθημερινά, το βλέπετε σε έργα υποδομών αλλά και στους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα, παίκτες αξίας που κοσμούν το ελληνικό πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε το έργο μας. Συμφωνήσαμε με τον κ. Καρτιέ. Η χρονιά αρχίζει τώρα, ξεχνάμε ότι έγινε και προχωράμε όλοι μαζί με πολύ δουλειά και όρεξη για τον Πανθρακικό που όλοι μας θέλουμε, που όλοι μας ονειρευόμαστε", είπε πιο χαρακτηριστικά.

Ο Αλμπέρ Καρτιέ από την πλευρά του, δήλωσε: ' Ευχαριστώ τον κ. Σαββάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, ευχαριστώ τους ανθρώπους που με υποδέχθηκαν αλλά και όλους τους συνεργάτες, προσωπικό της ΠΑΕ και τους παίκτες της ομάδας για τον τρόπο που με καλωσορίσανε στην Κομοτηνή".

Στη συνέχεια έκανε μια αναφορά στην καριέρα του: " Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκα 3 χρόνια στη Νανσί και 8 στη Μετς ομάδες Α' Εθνικής Γαλλίας. Από μικρός όμως θέλησα να αλλάξω ρόλο και να ασχοληθώ με την προπονητική. Είμαι πολύ τυχερός γιατί στο ξεκίνημα της καριέρας μου συνεργάστηκα με τον Βενγκέρ στη Νανσί, έναν προπονητή που είδα πως δουλεύει και μου έδωσε ένα επιπλέον ερέθισμα να στραφώ στην προπονητική".

Για τον κ. Σαββάκη, τόνισε: " Ο κ. Σαββάκης μου έδωσε την ευκαιρία με ηρεμία να πάμε μπροστά την ομάδα της Κομοτηνής σε πράγματα που δεν έχει κάνει μέχρι τώρα». Όσο για τον Πανθρακικό : «Έχω δει την ομάδα του Πανθρακικού δύο φορές σε βίντεο και στα Γιάννενα για να την καταλάβω και να την αισθανθώ. Βρήκα μια ομάδα που διψάει να πάει μπροστά, να δουλέψει με σωστό τρόπο. Με τη δουλειά θα πάμε μπροστά εκεί που φανταζόμαστε όλοι μας και μας περιμένει μακρύς δρόμος. Γνώρισα κάποια πράγματα στην ομάδα και θέλω να εμφυσήσω στους ποδοσφαιριστές τον δικό μου τρόπο σκέψης".

Ακόμα για τη διακοπή του πρωταθλήματος, είπε: " Το ποδόσφαιρο είναι απλό, υπάρχουν μέρες μέχρι τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, θα δουλέψουμε και με τον καιρό, προπόνηση με την προπόνηση θα κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας, αρκεί οι παίκτες μου να μάθουν να χρησιμοποιούν το μυαλό τους".

Για το λόγο που ήρθε στην Ελλάδα επίσης, σχολίασε: " Είχα προτάσεις από το Βέλγιο (Α' Εθνική), τη Γαλλία (Β' Εθνική) και από πιο εξωτικές χώρες αλλά προτίμησα την Ελλάδα, γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα έχει την ποιότητα δουλειάς που θέλω ως προπονητής. Το πρωτάθλημα εδώ είναι ανώτερο από το βελγικό και αυτός ήταν ο λόγος του ερχομού μου στην Ελλάδα. Με ενδιαφέρει η ποιότητα στη δουλειά μου και μετά το οικονομικό ή οτιδήποτε άλλο".

Τέλος για τον κόσμο, είπε: " Να πιστέψουν στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας, αυτή η ομάδα αξίζει κάτι παραπάνω και θα γίνει πρωταγωνίστρια στο ελληνικό πρωτάθλημα".











TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ