ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Υπέγραψε και έπιασε δουλειά ο Καρτιέ

Υπέγραψε και έπιασε δουλειά ο Καρτιέ
Καρτιέ

Στα χέρια του Αλμπέρ Καρτιέ πέρασε και επισήμως από την Δευτέρα η τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού

Ο Γάλλος προπονητής, που την Κυριακή ήταν στα Ιωάννινα όπου και παρακολούθησε τον αγώνα της ακριτικής ομάδας με τον ΠΑΣ, υπέγραψε τη Δευτέρα το συμβόλαιό του και το απόγευμα προπόνησε για πρώτη φορά τους νέους του παίκτες.
Στις πρώτες του δηλώσεις, ο 49χρονος τεχνικός τόνισε: " Έγινε ένα καλό παιχνίδι χθες και από τις δύο ομάδες. Υστερήσαμε σε κάποια σημεία, όμως οι παίκτες του Πανθρακικού έδειξαν θέληση. Με πολλή δουλειά σίγουρα θα ανεβούμε αγωνιστικά. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να περάσει μέσα στο μυαλό όλων ότι θα δίνουν κάθε φορά που αγωνίζονται την ψυχή τους και θα πάμε καλά. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, προπονητές, παίκτες, διοίκηση αλλά και φίλαθλοι, σαν μια γροθιά.

Δεχθήκαμε δύο τέρματα από στημένες φάσεις, όπως και στον αγώνα με τον Ηρακλή που είδα σε βίντεο, αυτό πρέπει να το σταματήσουμε και θα δουλέψουμε και πάνω σε αυτό. Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από το βελγικό

".

Ο Καρτιέ υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην πατρίδα του, αγωνιζόμενος στη Νανσί και τη Μετς, απ΄όπου ξεκίνησε και την προπονητική του καριέρα το 1995, αρχικά ως βοηθός. Το 2000 ανέλαβε πρώτος προπονητής στην ίδια ομάδα, όπου παρέμεινε ως το 2002, ακολούθησαν δύο χρόνια στη Γκενιόν και το 2004 μετακόμισε στο Βέλγιο, όπου εργάστηκε διαδοχικά στη Λα Λουβιέρ, τις Βρυξέλλες και την Τούμπιζε.


TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ