CONFERENCE LEAGUE

Σβαμπ: "Όταν είσαι στα προημιτελικά, ονειρεύεσαι περισσότερα"

Ο Στέφαν Σβαμπ σε παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Στέφαν Σβαμπ σε παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε στην εφημερίδα "Krone Zeitung" και τόνισε μεταξύ άλλων πως όταν βρίσκεσαι στην οκτάδα μιας διοργάνωσης, τότε ονειρεύεσαι να φτάσεις ακόμα ψηλότερα.

Μεγάλη η αποψινή μάχη του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία (22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από SPORT24) για τα προημιτελικά του Conference League και ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε στην εφημερίδα "Krone Zeitung", τονίζοντας μεταξύ άλλων πως όταν βρίσκεσαι στην οκτάδα μιας διοργάνωσης, τότε ονειρεύεσαι να φτάσεις ακόμα ψηλότερα. Παράλληλα, είπε ότι υπάρχει νοοτροπία νικητή στην ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στη στήριξη από τον κόσμο του Δικεφάλου που θα είναι στο Βελοντρόμ.

"Θα υπάρχει πολύς κόσμος σε ένα σπουδαίο γήπεδο Ελπίζω η ατμόσφαιρα να είναι πολύ όμορφη και περισσότεροι από 3.000 φίλαθλοί μας θα είναι εκεί. Δεν έχω παίξει ποτέ στην Ευρώπη μήνα Απρίλιο και δεν είχαμε πολλοί Αυστριακοί ποδοσφαιριστές αυτήν την τιμή. Μπορεί κάποιοι να σκέφτονται ότι μιλάμε για το Europa Conference League, αλλά δείτε ποιες ομάδες συμμετέχουν ακόμα στη διοργάνωση. Είναι μεγάλα ονόματα. Οι Έλληνες είναι περήφανοι για εμάς μόνο που έχουμε φτάσει ως εδώ", είπε αρχικά.

Αναφορικά με τον στόχο του Δικεφάλου στη διοργάνωση, ήταν ειλικρινής: "Όταν είσαι στα προημιτελικά, ονειρεύεσαι περισσότερα. Έχουμε έμπειρη ομάδα, με νοοτροπία νικητή και έχουμε δουλέψει πολύ. Ελπίζω για ένα καλό αποτέλεσμα και μετά στη ρεβάνς θα επιτεθούμε"

Επιπλέον, όταν ρωτήθηκε για το ροτέισον που αναγκάζεται να κάνει ο προπονητής του, τόνιε πως ενίοτε παίζει διαφορετική ομάδα, αλλά η επιτυχία φανερώνει ότι λειτουργεί σωστά όλο αυτό, ενώ για την αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το ποδοσφαιρικό του μέλλον, ανέφερε: "Αν προκριθούμε, τότε θα υπάρξει χάος στο πρωτάθλημα. Όσο για το μέλλον μου, τα πάντα είναι ανοικτά, αλλά δεν αγχώνομαι".

Τέλος αναφέρθηκε και στον κορωνοϊό που πέρασε: "Μετά το παιχνίδι με τη Γάνδη, ήταν σα να με είχαν σκοτώσει. Για πρώτη φορά στη ζωή μου, δεν είχα καθόλου ενέργεια για μέρες".

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ