MEDIA

Super League: Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, δοκιμασία για Ολυμπιακό με Βόλο

Η έδρα του Παναθηναϊκού
Η έδρα του Παναθηναϊκού INTIME SPORTS

Συνεχίζεται η Super League, με την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος να ξεκινά το απόγευμα του Σαββάτου και το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ στη Λεωφόρο να ξεχωρίζει. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής.

Με ενδιαφέροντα παιχνίδια συνεχίζεται η Super League, με την 4η αγωνιστική να περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Τρία παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο (10/09), άλλα τρία την Κυριακή (11/09) και το πρόγραμμα κλείνει με μια αναμέτρηση τη Δευτέρα. Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό είναι το πρώτο της αγωνιστικής το Σάββατο στις 18:30. Ακολουθεί ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό στους Ζωσιμάδες και το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει με τον αγώνα του Ιωνικού με τον Ατρόμητο.

Την Κυριακή (11/09), ο Ολυμπιακός κάνει την "αρχή" στο πρόγραμμα, καθώς φιλοξενεί τον Βόλο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 18:30. Τρεις ώρες μετά, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής, ενώ την ίδια ώρα ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης τον Άρη.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι και το μοναδικό που θα γίνει τη Δευτέρα (12/09), ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία στην Τούμπα.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

  • 18:30 Super League: ΟΦΗ - Παναιτωλικός / COSMOTE Sport 2
  • 19:15 Super League: ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός / NOVA Sports 2
  • 21:30 Super League: Ιωνικός - Ατρόμητος / COSMOTE Sport 1

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου

TAGS MEDIA STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΦΗ ΒΟΛΟΣ ΛΑΜΙΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ