STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Στη Λαμία ο τελικός Κ17, στα Ιωάννινα το Final 4 Κ15

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Super League ανακοίνωσε ότι ο τελικός του πρωταθλήματος Κ17 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στη Λαμία την 1η Ιουλίου. Από 7-10/7 στα Ιωάννινα το Final 4 της Κ15 με Ολυμπιακό, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και Άρη.

Στη Λαμία την πρώτη ημέρα του Ιουλίου θα διεξαχθεί ο τελικός του πρωταθλήματος Super League K17 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Αυτό έγινε γνωστό από την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.

Παράλληλα το Final 4 της Κ15 με τη συμμετοχή των Ολυμπιακού, Ατρομήτου, ΠΑΟΚ και Άρη θα διεξαχθεί από τις 7 μέχρι τις 10 Ιουλίου στα Ιωάννινα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

1/ To Πρωτάθλημα Super League αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 θα ξεκινήσει το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020.

2/ Συγκροτείται επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο Δ.Σ. και εκπροσώπους των ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθ. και Ολυμπιακός με θέμα την ασφάλιση ποδοσφαιριστών περιόδου 2020–21.

3/ Η Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Κ15 (final four) θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα, στις 7 και τις 10 Ιουλίου, μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις των ομίλων (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ).

4/ Ο Τελικός του Πρωταθλήματος Κ17, μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των ομίλων (Ολυμπιακός & ΠΑΟΚ), θα διεξαχθεί στη Λαμία την Τετάρτη 1/7.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ