STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Σπουδαία μάχη για τον τίτλο στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, δοκιμασία για ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Ο Ιωαννίδης και ο Ίνγκασον μάχονται για την μπάλα στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Ο Ιωαννίδης και ο Ίνγκασον μάχονται για την μπάλα στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Ολοκληρώνεται την Κυριακή (22/1) η 19η αγωνιστική της Super League με τη διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων, από τις οποίες ξεχωρίζει το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (22/1) στη Super League, με τα οποία και ολοκληρώνεται η 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα φώτα είναι στραμμένα στο ντέρμπι της Λεωφόρου, όπου Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν μόλις τέσσερις ημέρες μετά τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet, που βρήκε τον Δικέφαλο να επικρατεί με 2-0.

Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη, όχι μόνο λόγω γοήτρου, αλλά υπάρχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας θα δώσει την ευκαιρία στην ΑΕΚ να φτάσει στην κυριολεξία μία ανάσα από την κορυφή.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, που έμεινε εκτός λόγω ίωσης, αλλά ούτε και στον Μάγκνουσον, ο οποίος συνέχισε την αποθεραπεία του. Εκτός κι ο Κουρμπέλης που είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του, ενώ αντίθετα, κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Σπόραρ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί στη Λεωφόρο με καλή ψυχολογία κι ανεβασμένο ηθικό μετά το 2-0 που προηγήθηκε στην Τούμπα, όμως εξακολουθεί να έχει τα ίδια προβλήματα στο ιατρικό δελτίο του.

Η αποστολή που ταξίδεψε στην Αθήνα είναι η ίδια σχεδόν - αντί του Νέσμπεργκ μπήκε ο Κάργας - με αυτήν που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον πρώτο προημιτελικό την περασμένη Τετάρτη. Εκτός έμειναν Ελ Καντουρί, Φιλίπε Σοάρες, Τσαούσης, Κούρτιτς, Μουργκ, Κουαλιάτα και φυσικά ο Λύρατζης.

Από εκεί και πέρα, την αυλαία της αγωνιστικής θα κλείσει η εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τους ερυθρολεύκους να θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες, με πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο.

Στη διάθεση του Μίτσελ είναι ο Σισέ και ο Φορτούνης, όχι όμως και οι Ρέτσος, Μαρσέλο και Μπα.

Νωρίτερα, το πρόγραμμα της ημέρας θα ανοίξει η ΑΕΚ που φιλοξενείται στη Νίκαια από τον Ιωνικό. Οι Κιτρινόμαυροι, που κυνηγούν τον Παναθηναϊκό και βρίσκονται στη 2η θέση και το -4, θα έχουν στη Νεάπολη τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ο οποίος επέστρεψε στην αποστολή, ενώ εκτός έμεινε ο Σιντιμπέ.

Το άλλο παιχνίδι της ημέρας είναι ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τη Λαμία, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς στη μάχη που δίνουν για την παραμονή τους.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

  • 16:00 Super League: Ιωνικός - ΑΕΚ / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 17:00 Super League: Λεβαδειακός - Λαμία / Novasports Prime
  • 19:30 Super League: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 20:30 Super League: Ατρόμητος - Ολυμπιακός / Novasports Prime
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ