STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Στην κατάμεστη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός για "9 στα 9" κόντρα στον Άρη, τον Αστέρα υποδέχεται ο ΠΑΟΚ

Ο Σάντσεθ πανηγυρίζει στο Λαμία - Παναθηναϊκός
Ο Σάντσεθ πανηγυρίζει στο Λαμία - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Συνεχίζεται την Κυριακή (23/10) η 9η αγωνιστική της Super League, με το πρόγραμμα της ημέρας να περιλαμβάνει το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη. Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Η δράση συνεχίζεται την Κυριακή (23/10) στην 9η αγωνιστική της Super League, με τη διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων.

Τα φώτα είναι στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη (23/10, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) στην κατάμεστη Λεωφόρο. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα και να κάνει το "9 στα 9".

Μάλιστα, μετά από καιρό ο Σέρβος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει ξανά στον Κώτσιρα, που απουσίασε για έναν μήνα, ενώ στην αποστολή επέστρεψε και ο Σπόραρ, που έλειψε για δύο εβδομάδες.

Από την άλλη, ο Άλαν Πάρντιου θα παραταχθεί απέναντι στους πράσινους με προβλήματα, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπράμπετς, Μαντσίνι και Καμάτσο οι οποίοι δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι.

Ο Άρης προέρχεται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Ιωνικό και χρειάζεται τους βαθμούς για να μειώσει τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις, καθώς είναι 6ος με μόλις 13 βαθμούς και στο -11 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, το Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα είναι το παιχνίδι που θα ανοίξει το πρόγραμμα. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και ψάχνουν μία βαθμολογική ανάσα. Ο ΠΑΣ μάλιστα, προέρχεται και από την ήττα κόντρα στην ΑΕΚ και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας.

Την ίδια ώρα με το ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον Αστέρα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει εκ νέου στην αποστολή τον Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Εάν ο Δικέφαλος πάρει το τρίποντο θα ξεπεράσει τον Ολυμπιακό και θα ανέβει στην 4η θέση με 18 βαθμούς και θα είναι στο +1 από τους ερυθρόλευκους. Η ομάδα της Τρίπολης είναι 9η με οκτώ βαθμούς.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου

  • 16:00 Super League: Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 19:30 Super League: Παναθηναϊκός - Άρης / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 19:30 Super League: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης / Novasports Prime
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ