MEDIA

Super League: Με ΠΑΣ Γιάννινα ο Ολυμπιακός στο Φάληρο, οι Παναθηναϊκός και Άρης υποδέχονται Ιωνικό και Λεβαδειακό

Ο Αραμπί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν
Ο Αραμπί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν EUROKINISSI

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (21/8) στη Super League. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ιωνικό, ο Άρης τον Λεβαδειακό, ενώ την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα κλείσει το Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται την Κυριακή (21/8) η 1η αγωνιστική της Super League. Στο πρώτο χρονικά ματς ο Παναθηναϊκός στην κατάμεστη Λεωφόρο θα υποδεχτεί τον Ιωνικό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει στη διάθεσή του τόσο τον Γκάνεα, ο οποίος ήταν κλινήρης στις αρχές της εβδομάδας, όσο και τον Τσέριν που έκανε αποφόρτιση την Παρασκευή (19/8) αλλά και τον Βέρμπιτς που δεν ήταν διαθέσιμος για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο τραυματίας Σένκεφελντ, οι μικροί Κρυπαράκος, Ηλιάδης και Σαρδέλης, και φυσικά οι Διούδης, Σαβιέρ που δεν υπολογίζονται.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το Άρης - Λεβαδειακός, με τους Κίτρινους να ψάχνουν μία καλή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, όπως και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι επέστρεψαν στη Super League και θέλουν να εκκινήσουν με το δεξί.

Για πρώτη φορά ο Χερμάν Μπούργος συμπεριέλαβε στην αποστολή του Άρη τον Ζερβινιό, ενώ δεν υπολογίζει στον Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε, αλλά και στους Χαΐροβιτς Μαρμαρίδη, Σγούρο, Καρακασίδη και Παναγίδη.

Το πρόγραμμα τέλος, θα κλείσει το Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα, με τους ερυθρόλευκους να έχουν ρυθμό και να προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα Λεμεσού στα playoffs του Europa League.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, ο Κάρλος Κορμπεράν άφησε εκτός τον Ίνμπομ Χουάνγκ, ο οποίος έφυγε με μυικές ενοχλήσεις από το ματς με τους Κύπριους και προφυλάσσεται. Επιπλέον εκτός παρέμειναν οι Γκάρι Ροντρίγκες, Μαντί Καμαρά, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Σίμε Βρσάλικο, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Μαμαντού Κανέ.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Κυριακή 21 Αυγούστου

  • 20:00 Super League: Παναθηναϊκός - Ιωνικός / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 20:30 Super League: Άρης - Λεβαδειακός / Novasports Prime
  • 22:00 Super League: Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα / COSMOTE SPORT 1 HD
TAGS MEDIA STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ