STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα και οι εντός έδρας δοκιμασίες για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Ο Σάσα και ο Ροντρίγκο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη
Ο Σάσα και ο Ροντρίγκο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη INTIME

Την Κυριακή (28/11) ολοκληρώνεται με τις τέσσερις αναμετρήσεις η 11η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ξεχωρίζει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα. Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Η δράση συνεχίζεται στη Super League Interwetten με τη διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων, που θα κλείσουν και την αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Φυσικά, ξεχωρίζει η μάχη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη (19:30 NOVA Sports Prime και Live SPORT24) στην Τούμπα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα από τον Ατρόμητο (2-0) και τη "λευκή ισοπαλία στην Μπρατισλάβα με τη Σλάβια στο Europa Conference League θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να μειώσει ακόμη περισσότερο την απόσταση από τη δεύτερη ΑΕΚ (+4) και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (+7).

Το πρόγραμμα ανοίγουν τα παιχνίδια στο Γ. Καραϊσκάκης, με τους ερυθρόλευκους να υποδέχονται τον Βόλο στις 15:00 και στο Γεντί Κουλέ στη μονομαχία του ΟΦΗ με τον Ιωνικό. Τέλος, στις 19:30 ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στη Λεωφόρο τον Παναιτωλικό, με τους Πράσινους να ψάχνουν το τρίποντο που θα τους ανεβάσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου

  • 15:00 ΟΦΗ - Ιωνικός / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 15:00 Ολυμπιακός - Βόλος / Novasports Prime
  • 19:30 Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 19:30 ΠΑΟΚ - Άρης / Novasports Prime

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΟΦΗ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ