STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δεν ψηφίστηκε και πάλι η προκήρυξη, αβέβαιο πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα γίνει προσπάθεια για σέντρα στις 28 Αυγούστου

Το τρόπαιο της Super League
Το τρόπαιο της Super League INTIME SPORTS

Η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Super League Interwetten δεν ψηφίστηκε στη σημερινή (19/08) Γενική Συνέλευση, με αποτέλεσμα να παραμένει αβέβαιο πότε θα έχουμε σέντρα. Υπαρκτό σενάριο για 11 Σεπτεμβρίου, όπως είχε γράψει το SPORT24, θα γίνει προσπάθεια για σύγκλιση απόψεων στην επόμενη συνεδρίαση και έναρξη στις 28 Αυγούστου.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Super League Interwetten, δεν ψηφίστηκε για μια ακόμη φορά η προκήρυξη του πρωταθλήματος, με επτά ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, όσες έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο) να ψηφίζουν υπέρ και τις επτά άστεγες (μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΟΚ να ψηφίζουν κατά.

Ο συνεταιρισμός έχει ήδη αποφασίσει τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης την προσεχή Δευτέρα. Παραμένει αβέβαιο το πότε θα έχουμε σέντρα στο νέο πρωτάθλημα. Υπαρκτό το σενάριο για 11 Σεπτεμβρίου, όπως είχε γράψει το SPORT24, αλλά θα γίνει προσπάθεια για σύγκλιση απόψεων στην επόμενη συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής, ώστε να γίνει έναρξη στις 28 Αυγούστου.

Εκεί που υπήρχε τεράστιο χάσμα, ήταν στο φλέγον ζήτημα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, το οποίο προβλέπεται και στην ολιστική μελέτη από την μεθεπόμενη σεζόν.

Οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ, οι οποίες έχουν συμβόλαιο και για τη σεζόν 2022-21 δεν επιθυμούν (προσωρινά) την κεντρική διαχείριση και αποχώρησαν από την ψηφοφορία.

Η θέση της ΑΕΚ και του ΟΦΗ είναι ότι ήταν υπέρ της κεντρικής διαχείρισης, ωστόσο αυτό πρέπει να γίνει σωστά και οργανωμένα, με την αλλαγή πέντε άρθρων στο καταστατικό της λίγκας και φυσικά αυτό να γίνει από το 2023.

Αν τη Δευτέρα (22/08) βρεθεί η λύση με το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των "άστεγων" ομάδων και ψηφιστεί και η προκήρυξη για το νέο πρωτάθλημα, τότε θα ψηφίσουν και υπέρ της Κεντρικής Διαχείρισης. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League Interwetten: "Με ψήφους 7 υπέρ - 7 κατά, δεν εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22.

Η Γ.Σ. δεν προέβη στη συζήτηση του θέματος περί τροποποίησης του Καταστατικού".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΒΟΛΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΜΙΑ ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ