STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Δείχνει αναβολή της πρεμιέρας η έκτακτη γενική συνέλευση της Δευτέρας

Το τρόπαιο της Super League
Το τρόπαιο της Super League INTIME SPORTS

Η Super League ανακοίνωσε έκτακτη γενική συνέλευση την προσεχή Δευτέρα με θέμα την έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος, σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση και αναβληθεί η πρεμιέρα του Σαββατοκύριακου.

Η Super League ανακοίνωσε έκτακτη γενική συνέλευση τη Δευτέρα 23 Αυγούστου και ένα από τα θέματά της ημερήσιας διάταξης θα είναι η έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος Super League Interwetten, σε περίπτωση που δεν έχει βρεθεί λύση στο τηλεοπτικό τοπίο.

Η διοργανώτρια αρχή έχει ορίσει ήδη γενική συνέλευση την Τρίτη, όπου απαιτούνται τουλάχιστον 11 ψήφοι από τα 14 μέλη για την έγκριση της προκήρυξης. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει υπερψήφιση, έχει οριστεί και επαναληπτική γενική συνέλευση την Πέμπτη, όπου θα αρκεί απλή πλειοψηφία, δηλαδή 8 ψήφοι.

Στην τελευταία ψηφοφορία το αποτέλεσμα ήταν 7-7, με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Άρη, ΟΦΗ, ΠΑΣ και Ατρόμητο να ψηφίζουν "ναι" και τους Απόλλωνα, Αστέρα, Βόλο, Ιωνικό, Λαμία, Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ να καταψηφίζουν.

Το ενδεχόμενο μη υπερψήφισης της προκήρυξης είναι ορατό και γι' αυτόν το λόγο ο συνεταιρισμός φρόντισε να προκηρύξει όσο πιο σύντομα είναι εφικτό βάσει διαδικασίας νέα γενική συνέλευση, δηλαδή την προσεχή Δευτέρα.

Η ανακοίνωση της Super League

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 23/08/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2021- 22.

2. "Τροποποίηση των άρθρων του καταστατικού του συνεταιρισμού που σχετίζονται με την κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999 κατά τρόπο ώστε μέχρι την αγωνιστική περίοδο 2023-24 να καθίσταται υποχρεωτική για το σύνολο των μελών του συνεταιρισμού η κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999".

3. Διάφορα.

Σημειώνεται ότι, ως προς το πρώτο ως άνω θέμα, σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τετάρτη 25/8/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 27/8/2021 και ώρα 12.00 το μεσημέρι και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Ως προς το δεύτερο θέμα, σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας θα λάβει χώρα επαναληπτική Γ.Σ. την ίδια ημέρα (23/8/2021) μία ώρα αργότερα, ήτοι στις 13.00

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ