STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Το μεγάλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού

Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ INTIME

Συνεχίζεται την Κυριακή (21/11) η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten, με το ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού

Δίχως αμφιβολία το ντέρμπι του ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού (21/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) ξεχωρίζει στη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην κορυφή στο +3 από την Ένωση, η οποία ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ είναι και στο +4 από τον τρίτο ΠΑΟΚ. Επομένως, γίνεται αντιληπτό πως ο Ολυμπιακός με τρίποντο έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στους έξι βαθμούς από έναν εκ των βασικών διεκδικητών του τίτλου και να διατηρήσει επίσης μία ασφαλή απόσταση από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Την ίδια στιγμή για τους κιτρινόμαυρους είναι ένα ντέρμπι ιδιαίτερης σημασίας, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους αλλά και ως ντέρμπι αποδείξεων. Άλλωστε είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να φανεί η πρόοδος της ομάδας επί ημερών Αργύρη Γιαννίκη. Όχι μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά και από την εμφάνιση της ομάδας.

Στο παιχνίδι που θα ανοίξει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για το τρίποντο, που θα τις ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στις 19:30 ο ουραγός Ατρόμητο υποδέχεται στο Περιστέρι τον ΠΑΟΚ, σε ένα δύσκολο παιχνίδι που οι γηπεδούχοι θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Δικέφαλος από την άλλη, που προέρχεται από το διπλό στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό (1-3), θέλει να συνεχίσει με νίκες για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τον Ολυμπιακό στην κορυφή εφόσον αυτός έχει απώλειες βαθμών.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Περιστερίου θα αγωνιστεί, έχοντας στον πάγκο της τον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών και προπονητή της ομάδας Κ19, Γιώργο Κορακάκη, καθώς ο Γιώργος Παράσχος αλλά και δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου, ο βοηθός του και ο γυμναστής βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Μάλιστα, ο Ατρόμητος ζήτησε την αναβολή της αναμέτρησης, ωστόσο η διοργανώτρια αρχή δεν έκανε δεκτό το αίτημα, τονίζοντας πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά, καθώς το υγειονομικό πρωτόκολλο δεν προβλέπει αναβολή.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας:

Κυριακή 21 Νοεμβρίου

  • 17.15 Super League Interwetten: Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης / COSMOTE SPORT2HD
  • 19.30 Super League Interwetten: ΑΕΚ - Ολυμπιακός / COSMOTE SPORT1HD
  • 19:30 Super League Interwetten: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ / Novasports Prime

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

ΑΕΚ - Ολυμπιακός Με Live Ηχητική Περιγραφή

ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε ζωντανή, ηχητικη περιγραφή στο MatchCenter του SPORT24 από τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Βαγγέλη Αρναούτογλου! Το SPORT24 θα είναι παρών στην σημαντική αναμέτρηση του ΑΕΚ-Ολυμπιακού για την Super League Interwetten με live ήχο και περιγραφή από το OAKA! ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε ζωντανή μετάδοση στο www.sport24.gr

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ