STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Αγκιμπού Καμαρά πανηγυρίζει το γκολ του στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Ο Αγκιμπού Καμαρά πανηγυρίζει το γκολ του στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League Interwetten μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ που έκλεισε το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής.

Ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις που διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο (23-24/10) για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Στο ντέρμπι που έκλεισε την αγωνιστική ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης" και βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής της άρχισε το Σάββατο όπου, ο Ιωνικός πήρε το διπλό με 2-0 στην έδρα του Ατρομήτου, ο Απόλλωνας πανηγύρισε την πρώτη του νίκη καθώς επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη, ενώ ο Αστέρας επιβλήθηκε 2-1 του Παναθηναϊκού.

Το μεσημέρι της Κυριακής (24/10) η ΑΕΚ επικράτησε 3-1 του Βόλου, ενώ ο Άρης επιβλήθηκε 5-1 του Παναιτωλικού. Λίγο αργότερα ΟΦΗ και Λαμία έμειναν στο 0-0.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

Η επόμενη αγωνιστική

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ σχολιάζουν το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ενώ ο Παντελής Διαμαντόπουλος μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το "Γ. Καραϊσκάκης". Σέντρα στις 22:30.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΑΡΗΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΦΗ ΛΑΜΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ