STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Λαμία 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν, έχασαν και οι δύο

ΟΦΗ - Λαμία 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν, έχασαν και οι δύο
INTIME

Σε ένα ματς με ελάχιστες καλές στιγμές ο ΟΦΗ και η Λαμία έμειναν στο 0-0, ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες αφού αμφότερες ήθελαν το τρίποντο.

Η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τη Λαμία για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten θα ξεχαστεί γρήγορα από όσους την παρακολούθησαν με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έψαξαν περισσότερο το γκολ, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν είχαν ουσία στις τελικές προσπάθειές τους.

Η Λαμία από την άλλη μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί κάποιες αδράνειες στην άμυνα του ΟΦΗ και στο τέλος κατάφερε να αντέξει την πίεση του ΟΦΗ.

Έτσι, οι δύο ομάδες έχασαν την ευκαιρία να πάρουν σημαντική βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Αλληλοεξουδετερώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να το χωρίσουμε σε δύο μέρη. Στην αρχή της αναμέτρησης η Λαμία ήταν εκείνη η οποία με την πίεση της στο χώρο του κέντρου κατάφερε να κλέψει κάποιες μπάλες και να βγει στην κόντρα.

Εκεί είχε κάποιες καλές στιγμές δίχως ωστόσο να μπορέσει να κάνει κάτι παραπάνω. Ο ΟΦΗ γρήγορα έφερε το ματς στα ίσα και κατάφερε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του.

Οι παίκτες του Νιόπλια έφταναν μέχρι την αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Ο μόνος που προσπαθούσε να το κάνει ήταν ο Λάμπρου με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Η καλύτερη στιγμή του ΟΦΗ στο πρώτο μέρος ήρθε στο 41' όταν ο Μαρινάκης μπήκε από τα δεξιά γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι όπου ο Τοράλ έκανε το σουτ το οποίο κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Κάπως έτσι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε δίχως να μπει κάποιο τέρμα με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς για το δεύτερο ημίχρονο.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Πίεσε ο ΟΦΗ, αλλά δεν έφτανε

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ μπήκε πιο επιθετικά στο ματς. Οι γηπεδούχοι πίεσαν είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν είχαν ουσία και καθαρό μυαλό.

Οι παίκτες του Νιόπλια είχαν τις δύο καλύτερες στιγμές του του ημιχρόνου. Η πρώτη με τον Νέιρα στην αρχή του και μία με τον Μπαλογιάννη στο τέλος, όμως ο Γκαραβέλης ήταν εκεί που έπρεπε και τις δύο φορές.

Στην αντίπερα όχθη η Λαμία αμύνθηκε σωστά στις περισσότερες των περιπτώσεων, ωστόσο απείλησε ελάχιστα και δεν εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους που άφηναν οι γηπεδούχοι.

Κάπως, έτσι, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-0, σε ένα αποτέλεσμα που και οι δύο ομάδες θα ήθελαν να είναι διαφορετικό.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά στοιχεία του αγώνα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten


Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ σχολιάζουν το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ενώ ο Παντελής Διαμαντόπουλος μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το "Γ. Καραϊσκάκης". Σέντρα στις 22:30.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ