STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Η βαθμολογία μετά απ' τις νίκες της ΑΕΚ και του Άρη

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Σιμάνσκι
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Σιμάνσκι EUROKINISSI

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά από τις νίκες της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και του Άρη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 1-0, χάρη στο γκολ του Σιμάνκσι στο 2ο λεπτό. Με αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΚ έφτασε τους 26 βαθμούς και παρέμεινε στο -6 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε στους 17 βαθμούς.

Την ίδια ώρα ο Άρης νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης και ανέβηκε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πιάνοντας στη βαθμολογία το τριφύλλι με 17 βαθμούς (ο Άρης υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία), ενώ εκκρεμεί και η τελική απόφαση για το -6 που του έχει επιβληθεί.

Νωρίτερα ο Ιωνικός πέτυχε μια τεράστια νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Νίκαια, επικρατώντας με 3-2. Οι Νικαιώτες με αυτό το αποτέλεσμα ανέβηκαν στη 10η θέση έχοντας 13 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ παρέμεινε τρίτος με 19, όντας στο -13 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

Η επόμενη αγωνιστική

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΟΦΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΡΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ