STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Η βαθμολογία μετά απ' τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το γκολ του Μασούρα
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το γκολ του Μασούρα EUROKINISSI

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά απ' τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με 2-0, χάρη στα γκολ των Μασούρα και Τικίνιο. Παρέμειναν στο +9 οι ερυθρόλευκοι από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, με τους ερυθρόλευκους να διατηρούν τη διαφορά εννιά βαθμών που έχουν από τη δεύτερη θέση.

Νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ πήρε το διπλό στο Πανθεσσαλικό επικρατώντας 4-0 του Βόλου για την 19η αγωνιστική της Super League Interwetten. Η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε από τον Ατρόμητο, τον οποίο νίκησε 2-0, ενώ ο Άρης και η Λαμία στο Βικελίδης έμειναν στο 0-0.

Το Σάββατο (22/1) ο Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε με τον Ιωνικό στη Νίκαια, με τους πράσινους να επικρατούν 1-0. Νωρίτερα στην ημέρα, ο Παναιτωλικός πήρε μία σπουδαία νίκη στο Ηράκλειο επικρατώντας 4-2 του ΟΦΗ.

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 19ης αγωνιστικής

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΟΦΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ