STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Αιώνια μάχη στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ντέρμπι στο Βικελίδης με Άρη και ΠΑΟΚ

Παπασταθόπουλος και Μακέντα μάχονται για την μπάλα στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Παπασταθόπουλος και Μακέντα μάχονται για την μπάλα στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός INTIME

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο στο μεγάλο ντέρμπι αιωνίων, ενώ Άρης και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στο Κλ. Βικελίδης για την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten. Το πρόγραμμα της Κυριακής (17/4) θα ανοίξουν τα Ατρόμητος - ΟΦΗ και Λαμία - Ιωνικός.

Η δράση στην Super League Interwetten συνεχίζεται την Κυριακή (17/4), με δύο μεγάλα ντέρμπι για την 5η αγωνιστική των playoffs και δύο παιχνίδια στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playouts.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο αιώνιο ντέρμπι, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στην κατάμεστη Λεωφόρο τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (17/04, 21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή του τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος επέστρεψε έπειτα από δυόμισι δυόμιση μήνες, μετά το χειρουργείο στον αστράγαλο.

Ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερο ανάγκη τους βαθμούς προκειμένου να παραμείνει στην τετράδα των ευρωπαϊκών εισιτηρίων, την οποία έχει πιάσει εδώ και δύο αγωνιστικές (και δεν θέλει να αφήσει), μειώνοντας την απόστασή του απ’ τον Άρη στο -2.

Νωρίτερα Άρης και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στο Κλ. Βικελίδης, με τους κίτρινους να έχουν καλή ψυχολογία αφού προέρχονται από το διπλό στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ (1-2). Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος θέλει τους βαθμούς, ώστε να μεγαλώσει τη διαφορά από τους Πράσινους, οι οποίοι σε περίπτωση νίκης και αν ο Άρης χάσει ανεβαίνουν στην 3η θέση.

Από την άλλη, ο Δικέφαλος έχει ένα επιπλέον παιχνίδι στα πόδια του, καθώς αγωνίστηκε την Πέμπτη (14/4) με τη Μαρσέιγ, όπου και αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του Conference League.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει την Κυριακή το Ατρόμητος - ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική των playouts, με τους Περιστεριώτες να αναζητούν νίκη, ώστε να βγουν από τη ζώνη υποβιβασμού. Τη δεδομένη στιγμή είναι στην έκτη θέση με 30 βαθμούς και στο +10 από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης και στο +9 από την 7η Λαμία.

Ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση της Λαμίας με τον Ιωνικό, με την ομάδα της Φθιώτιδας να βρίσκεται μία θέση πριν το τέλος και στο +1 από την Ελαφρά Ταξιαρχία και την θέση που οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό.

Κυριακή 17/04

  • 15:30 Super League Interwetten: Ατρόμητος - ΟΦΗ / Novasports Prime
  • 17:15 Super League Interwetten: ΠΑΣ Λαμία - Ιωνικός / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 19:30 Super League Interwetten: Άρης - ΠΑΟΚ / Novasports Prime
  • 21:30 Super League Interwetten: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός / COSMOTE SPORT 1 HD

Η βαθμολογία των playoffs και των playouts

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟΦΗ ΛΑΜΙΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ