ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Sold out η Λεωφόρος στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό

Το γήπεδο της Λεωφόρου σε ματς πρωταθλήματος μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό | 19 Μαρτίου 2017
Το γήπεδο της Λεωφόρου σε ματς πρωταθλήματος μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό | 19 Μαρτίου 2017 INTIME SPORTS

Εγένετο και με τη... βούλα το sold out ενόψει του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (17/04, 21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24), με τη Λεωφόρο να είναι κατάμεστη, όπως ποτέ άλλο τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ασφυκτικά γεμάτο, όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία πέντε χρόνια θα είναι το Απόστολος Νικολαΐδης στο αυριανό μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (17/04, 21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten.

Ουσιαστικά από το απόγευμα της Πέμπτης (15/4) έχουν πουληθεί ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής πλατφόρμας με την οποία συνεργάζεται ο Παναθηναϊκό όλα τα εισιτήρια για το μεγαλύτερο ματς του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως γνωστοποίησε μάλιστα το απόγευμα του Σαββάτου (16/4) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υπάρχει μία σοβαρή πιθανότητα αύριο (17/4) μετά τις 10:00 να προκύψουν προς ηλεκτρονική διάθεση κάποιες δεκάδες εισιτήρια ακόμα (λιγότερα από 100) που αναμένονται από επιστροφές χορηγών και θα βγουν αμέσως προς πώληση.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο πάντως, είναι πως το sold out στο ντέρμπι των "αιωνίων" έχει γίνει και η Λεωφόρος θα είναι πιο γεμάτη από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ