STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ατρομήτου επί του ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά απ' τη νίκη του Ατρομήτου επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι. Ανέβηκαν στην πέμπτη θέση οι Περιστεριώτες.

Με την αναμέτρηση του Περιστερίου ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής της Super League. Ο Ατρόμητος νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 στο Περιστέρι και ανέβηκε στην εξάδα, με τους Ηπειρώτες να παραμένουν σε δύσκολη θέση.

Την Κυριακή (09/10) ο Άρης γνώρισε την ήττα με 2-0 στο Κλ. Βικελίδης από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής. Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή κι έφυγε με το διπλό από το Γεντί Κουλέ, επικρατώντας του ΟΦΗ με 2-1, ενώ ο ΠΑΟΚ αν και προηγήθηκε εκτός έδρας με 1-0 κόντρα στον Λεβαδειακό, είδε τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 1-1 στο 90+3' με τον Μπελμόντ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη απέναντι στον Αστέρα στη Λεωφόρο χάρη στο γκολ του Αϊτόρ από την άσπρη βούλα, ενώ ο Βόλος νίκησε τον Παναιτωλικό και Ιωνικός και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Το Σάββατο ο Βόλος νίκησε τον Παναιτωλικό 2-3 στο Αγρίνιο, ενώ Ιωνικός και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Η 7η αγωνιστική

Σάββατο 8 Οκτωβρίου

  • Παναιτωλικός - Βόλος 2-3
  • Ιωνικός - Λαμία 1-1

Κυριακή 9 Οκτωβρίου

  • ΟΦΗ - Ολυμπιακός 1-2
  • Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 1-1
  • Παναθηναϊκός - Αστέρας 1-0
  • Άρης - ΑΕΚ 0-2

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου

  • Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Η βαθμολογία της Super League:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ