STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Βόλος 2-3: Ανατροπή από το 2-0 και οι Θεσσαλοί συνεχίζουν την εκπληκτική πορεία

Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό
Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος πήρε μία σπουδαία νίκη στο Αγρίνιο επικρατώντας 3-2 του Παναιτωλικού, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Δύο γκολ ο Τσοκάνης και ένα ο Κούτσιας, με τους Θεσσαλούς να φτάνουν τους 14 πόντους. Με δέκα παίκτες οι Αγρινιώτες από το 44'.

Ο Βόλος συνεχίζει την εκπληκτική πορεία του. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν 3-2 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, με τον Τσοκάνη και τον Κούτσια να ανατρέπουν το προβάδισμα 2-0 που είχαν αποκτήσει οι Αγρινιώτες. Ο Καρέλης αποβλήθηκε στο 44ο λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Κάπως έτσι ο Βόλος πήρε την τρίτη του σερί νίκη και ανέβηκε στην δεύτερη θέση με 14 πόντους. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έμεινε στην έκτη θέση με δέκα βαθμούς.

Οι τελικές και τα expected goals στο Παναιτωλικός - Βόλος
Οι τελικές και τα expected goals στο Παναιτωλικός - Βόλος

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Παναιτωλικό, ο οποίος προηγήθηκε στην πρώτη του φάση στο 4ο λεπτό. Ο Κολοβός έκανε την πάσα πίσω από τη σέντρα στον Κολοβό. Ο Σενγκέλια είδε τον Κλέιμαν να έχει βγει ψηλά και με ένα κρεμαστό σουτ τον νίκησε για το 1-0.

Οι Αγρινιώτες κατάφεραν να κάνουν δύο τα τέρματά τους στο 16ο λεπτό. Ο Κολοβός γι' ακόμη μία φορά είχε ανάμειξη τροφοδοτώντας τον Νταγκό. Μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και έκανε το σουτ. Η μπάλα βρήκε στο πόδι του αμυντικού του Βόλου, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Βόλος πήρε τα ηνία στη συνέχεια, με τον Παναιτωλικό να έχει οπισθοχωρήσει. Στο 28' ο Ντέλετιτς άφησε στον Τσοκάνη, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ στα όρια της περιοχής για να μειώσει στο σκορ. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 35' με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.

Πριν από τη λήξη οι Αγρινιώτες έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Καρέλη για χτύπημα εκτός φάσης. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν πιο χαμηλός, με τον Παναιτωλικό να έχει δύο καλές στιγμές για να πάρει ξανά προβάδισμα στο σκορ.

Ωστόσο, ο Βόλος έκανε την απόλυτη ανατροπή στο 78ο λεπτό. Ο Στεργιάκης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια και ο Κούτσιας από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2, το οποίο έμεινε έως το φινάλε.

Τα στατιστικά και οι κορυφαίες επιδόσεις στο Παναιτωλικός - Βόλος
Τα στατιστικά και οι κορυφαίες επιδόσεις στο Παναιτωλικός - Βόλος


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεργιάκης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μάρτενσον (83' Σίλβα), Φλόρες (46' Μλάντεν), Κολοβός (83' Ντίας), Σενγκέλια (72' Ντουάρτε), Νταγκό (67' Μόρσεϊ), Καρέλης

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Ουές (89' Ματίγια), Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριένος, Μεθκίδα (61' Κούτσιας), Φερνάντες, Ντέλετιτς (75' Μπατόκιο), Οζέγκοβιτς (89' Ταχάτος)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ